duminică, 3 iulie 2011

Realitatea.net dezinformeaza cu nerusinare candidatii la BAC 2011. Jurnalistii au dat cu mucii in bacalaureat

Celebrii superjurnalisti de la si mai celebra televiziunie nascuta din gunoaiele Bucurestiului, pe numele de fata mare Realitatea TV, au dat cu mucii in Bacalaureat. Sambata seara, pe site-ul televiziunii a aparut stirea potrivit careia contestatiile la BAC 2011 se depun doar duminica intre orele 16 si 20.00. Vezi imaginea de mai jos:


Va dati seama ce frisoane au bagat in bietii copii, dupa ce multi dintre ei nici macar nu stiau exact ce note au. Ca sa arate ca incompetenta nu are limite, celebrii ziaristi, care stiu sa faca misto din ministri, au mai comis-o si duminica. Au reluat aceeasi informatie eronata si in timpul zilei, dupa care spre seara au postat informatia corecta: contestatiile la Bac se depun luni intre orele 08,00 - 12,00. Dar au uitat sa schimbe legenda la poza, unde era scris tot "duminica pana la ora 20,00". Vezi imaginea de mai jos:


Nu i-am auzit pe celebrii sefi si jurnalisti de la Realitatea TV si realitatea.net sa-si ceara scuze pentru PROSTIA pe care au facut-o. Faptul ca Funeriu a comis o greseala gramaticala sau ca Adomnitei n-a numarat bine stelele de pe steagul UE n-a facut rau la nimeni. Dar prostie emisa in eter si pe net de REALITATEA TV a facut rau la sute de mii de oameni care au alergat ca disperatii sa depuna constestatii si se certau cu profesorii din scoli pe tema asta. Pentru ca, nu-i asa, presa are dreptate. Are dreptate pe naiba. Iata cum superjurnalistii de la Realitatea au comis-o si nici macar n-au avut bunul simt sa spuna: Am gresit. Ne pare rau.
Bine ca stiu sa dea lectii la altii.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Bine zici. Daca e tleviziune tonomat la ce sa te astepti? Bagi fisa ,si iti da ce ai cerut,mai ales daca ai niste guri largi ca Badea,Gadea,Ciutacu si altii...oricum romanii vad ce se intampla,de asta au si votat contra lor,a politicii lor,pentru ca ,daca ponegresc puterea,ne ung pe toti aia care au votat cu ea!