joi, 7 iulie 2011

Iasiul, sub "regim politienesc" la ordinul primarului Gheorghe Nichita, membru de frunte al PSD

Am ajus sa o vedem si pe asta: Iasiul a devenit un oras cu supus terorii Politiei Locale care se afla la ordinele primarului Gheorghe Nichita, membru de frunte al PSD-ului lui Victor Ponta, Ion Iliescu si Adrian Nastase.

Dupa cum se poate vedea si din filmuletul de mai jos, miercuri, la Centrul de cartier din tatarasi, un cetatean impartea niste afise, fluturasi, hartiute... cum vreti sa le mai spuneti. Omu nu facea scandal, ci doar impartea niste hartii. La un moment dat un politist local, cu uniforma albastra, platita din taxele si impozitele noaste, il ia la intrebari si... mai mult decat atat, il bruscheaza punand mana pe el desi nu are acest drept. Il vedeti in imagine.

Apoi, din spate, omul este inconjurat de trei indivizi imbracati cu bluze albe, care il bruscheaza iar spre final il prind de maini si il imobilizeaza. Cine sunt civilii astia cu muschi pe creier si pe brate? Cumva cetateni onesti veniti in audienta la primar? Baietii pareau foarte bine antrenati.
Priviti fotografiile lor si filmuletul. Daca ii cunoasteti, hai sa-i facem cunoscuti ca sa stim sa ne ferim de ei cand ii vedem pe strada.Sa vedeti ce frumos si profesionist l-au incadrat si cum l-au luat pe sus. Cred ca erau niste angajati care de obicei poarta cagule, dar de data asta nu dadea bine sa se vada prea multa politie prin preajma. De aceea l-au pus doar pe sfrijitul ala imbracat in albastru. Ceilalti trei trebuiau sa dea impresia ca sunt cetateni onesti ai Iasului care iau atitudine impotriva unui asa-zis turbulent.
Pana al urma, pentru ca demonstratia de forta sa fie completa, la fata locului au aparut si cagulatii comunitarilor.
Metodele politienesti de intimidare par ca devin o regula intr-un oras cu aproape 400.000 de locuitori, condus de unul dintre membrii marcanti ai PSD: Gheorghe Nichita.
Multumim domnule primar pentru ca dormi linistit. Oricum dormi de cand ai ajuns in fotoliul de edil sef de la Primaria Iasului. Orasul arata jalnic. Vom plati datorii de pe urma creditelor facute in acesti ani, de or sa ne iasa pe ochi. Celebrele autobuze MAZ inca mai sunt platite la pret de Mercedes si deja sunt bune de aruncat la fier vechi.
Acesta este marele strateg edilitar Nichita. Fara muschii politistilor comunitari, platiti din banii nostri, i-ar fi frica sa mearga singur pe strada. Apropo, de cate ori v-ati intalnit cu Nichita pe trotuar in ultimii 4 ani?
Oricum, decat sa incasati pumni de la golanii angajati pe post de politisti locali, mai bine ziceti mersi ca Nichita circula cu masina.
Iar cei vor spune ca Nichita nu poate sa faca mare lucru la Iasi deoparece PDL-ul nu-i da bani de la guvern, le propun sa-si inghita cuvintele. Sa nu uite ca si Radu Mazare e de la PSD, dar constantenii sunt multumiti de el, este la al treilea mandat, castigat din primul tur... asa ca ... teoria nu tine. Dar mai bine vedeti cum functioneaza aparatul opresiv al lui Nichita.

Niciun comentariu: