sâmbătă, 31 iulie 2010

Spiritul PSD: sa ne dea cu capul de pereti

Feriti-va de mardoiul care a crescut in umbra lui Vadim si a ajuns baiatul de mingi a lui Nichita. Feriti-va, ca omul are si el niste probleme, cica la portofel, desi cred ca mai degraba are probleme la "punguta cu doi bani". Ca asa se intampla de la o varsta incolo. Nu te mai tine manivela si nu mai porneste motorul. Motiv pentru a da vina pe benzina.
Ieri-alataieri, mardoiul sef al Iasului, platit regeste din bani publici, a spus cu mult tupeu: "Incerc si eu acum sa gasesc niste oameni care sa imi declare cinstit ca au votat cu Basescu in 2009. Pentru ca vreau sa il iau sa il dau cu capul de pereti pentru ca din cauza lui mie mi se reduce salariul cu 25% de la 1 august. Si vreau sa ii gasesc si eu pe astia sa ii dau cu capul de pereti sau sa le spun".
Eu nu pot sa-i spun decat un singur lucru: "Pardon, cretin e feciorul lui maica-ta!"

Banuiesc ca de acum inainte va fi platit de primarul Nichita ca sa umble pe strada si sa-i dea cu capul de pereti pe cei care au votat cu Basescu. Boul nu spune nimic ca pe vremea lui Moliceanu, cu sula PSD-ului in coaste, liberalii mareau salariile din 6 in sase luni. A spus-o chiar vosganianul care ne-a bagat in cacat cu bugetul.
Daca tot se da asa de coios, mardoiul lui Nichita ar putea sa inceapa sa-i dea cu capul de pereti pe consilierii locali si pe cei judeteni, apoi sa treaca la parlamentarii PDL.
Se pare ca asta-i spiritul PSD in acest moment: sa-i dea cu capul de pereti pe cei care au votat cu Basescu. Ca daca votam cu Geoana, nu ne mai dadeau cu capul de pereti, in schimb ne-o dadeau pe la spate si fara alifie. Ca au exercitiu, dupa 10 ani in care l-au tinut pe Ilici la Cotroceni.

Un comentariu:

Cristake1974 spunea...

Nu stiu zau daca intr-o tara civilizata un astfel de "ciumeg" de doi bani nu era zburat din partid cat ai clipi din ochi, de proprii sefi politici. Altminteri, numai cat te uiti la moaca lui si iti dai sama ce iubitor de ciolan e. Afumat sau ba (ciolanul).