luni, 3 august 2009

Alte parcari de smecheri


Cred ca a venit vremea sa public mai multe poze cu parcari de smecheri. Unele sunt surprinse de mine, altele le-am primit pe mail de la ieseni care sunt deranjati de marlania unor concetateni.
Va las pe voi sa stabiliti un top al marlaniei. Eu doar le postez si va spun unde au fost facute.

IS-05-SEN
Aceasta este o masina platita din bani publici, apartinand Senatului Romaniei si condusa de... Constantin Serban. Nu stiti cine este cetateanul? Pai... are talent la cantat cu acordeonul. Deja incepeti sa ghiciti, nu-i asa. Apoi, s-a oplosit pe la un partid de pe Stefan cel Mare. Il tine sub aripa sa un fost senator de Iasi, care a defilat in campania electorala cu un motan. Adica Carlan. Masina din imagine, dupa cum spunea cel ce mi-a trimis pozele, in urma cu cateva luni, a fost parcata marlaneste in fata portii la intrarea in curtea Catedralei Romano-Catolice de catre celebrul acordeonist de la PD: Costica Serban. Concluzia: o masina platita de Senatul Romaniei, din bani publici, este folosita de un smecher de partid. De ce? Probabil pentru ca asa vrea Carlan.


Un Matiz cu nr. de Vaslui era abandonat duminica in fata Teatrului National. Eu inteleg ca pe la Vaslui poti sa-ti lasi caruta si in scara blocului... dar totusi... aici suntem la Iasi.

Un alt toparlan si-a lasat masina in mijlocul parcarii de la intersectia dintre strazile Armeana si C. Negri.

Cea mai tare din parcare: ieri, luni, 3 august, la intrarea la Practiker. IS-21-COB. As putea sa spun ca e o parcare facuta de o blonda, dar ar insemna sa jignesc blondele. Nu, era tot un toparlan. Iar cei de la Practiker parca erau absenti: habar n-aveau ce se intampla in curtea lor.

5 comentarii:

Unknown spunea...

am scapat tura asta :))


dar nu te lua de Carlan pentru masina de senat, nu e in niciun caz vina lui. Gandeste-te maaaaai profund un pic :D

Iulian Micu spunea...

Serban conduce IS-99-PDL.

Ieseanul suparat spunea...

L-am vazut pe Serban de mai multe ori la volanul Loganului IS-05-SEN.

Iulian Micu spunea...

Probabil pina la alegerile din toamna lui 2008, nu?

DXN spunea...

nu mai sunt cuie in Iasi? sau orice ascutit, ca stiu ca zgarieturile produc multi nervi figurantilor. si rotile sparte. Politia nu o sa ia masuri, asa ca cel mai simplu treci singur la actiune. Am ramas socat de cati ghertzoi parcheaza aiurea doar pt ca asa vrea muschiul lor. Asta e tara in care legea nu conteaza. bine ca am plecat de acolo.