miercuri, 5 august 2009

Un camionagiu periculos


Cand mergeti prin judet feriti-va de camionagiul din imagine. In spate, numarul de inmatriculare nu se mai vede. Pare a fi: IS-54-CXE. Sau cam asa ceva, ca era sters bine de tot. Politistii de la rutiera ar trebui sa-l identifice. De ce va spun sa va feriti? Are obiceiul sa circule ca in imaginea de mai sus. Nu-l puteti depasi pentru ca nici nu va da voie. Iar daca reusiti sa o faceti, asta il enerveaza la culme. Dupa ce am mers numai in spatele lui, undeva la iesirea din Podu Iloaiei a facut stanga. Poate il depisteaza totusi politistii de la rutiera. Macar asa, sa stie si el ca nu-i singur pe soselele din judet.

2 comentarii:

Camionagiu spunea...

cu chestia ca nu se lasa depasit nu e in regula, daca e adevarat, dar de mers merge ok. Banda din stanga nu e intreaga, si din cate vad a lasat circa 50 de cm intre roata si marginea drumului. Asa se merge cu masina mare. Nu e intre doua benzi obisnuite.
Cel putin asa vad eu din poza asta.

Camionagiu spunea...

scuze, am gresit, voiam sa spun ca banda din dreapta, adica banda 1 nu e intreaga.

merge absolut ok.

Sa stiti ca din punct de vedere legal nici nu ar trebui sa mearga asa, ci total pe banda 2, care e singura intreaba. dar e baiat bun ca merge asa, lasa loc sa fie depasit mai usor.

of, e mai greu cu categoriile mari sa stiti. Din postura de amator toate-s simple.