vineri, 21 martie 2008

Eu nu am putere. Dar au cei care ma citesc

Voi raspunde aici unui anonim care a postat urmatorul comentariu: "Nu ai putere". Si are perfecta dreptate. Ca individ nu am putere. Nu am nevoie si nici macar nu mi-o doresc. Este suficient ca au putere cei care ma citesc si pot determina luarea unor decizii.
Am creat acest blog pentru a exprima un sentiment de nemultumire pe care il simt multi altii din jurul meu. Acesta este si motivul pentru care nu doresc sa ma individualizez. Sunt un iesean oarecare la fel cum sunt alti peste 300 de mii de ieseni din acest oras. Dar cred ca acest oras merita mai mult.
Si pentru a-i arata ANONIMULUI ca nu ma intereseaza puterea asa cum o vede el, voi trece in revista cateva din probleme semnalate de mine, promovate de Newsiasi si rezolvate de cei in masura sa o faca:
1. o groapa capcana langa santierul Palas
2. canalul din Tatarasi
3. Canalul din parcul Independentei
4. canalul din parcarea administrata de Iulius Mall
5. chioscurile abandonate
6. semaforizarea de la Liceul 'Alecsandri'
7. rablele de pe strada Eminescu

Si e posibil sa mai fie si altele, carora le-am pierdut sirul. Oricine poate sa spuna cu sunt lucruri marunte. Asa o fi, dar prolemele mici, adunate, produc necazuri mari.
Din pacate mai sunt o multime de probleme pe care administratia Nichita a refuzat sa le rezolve in cei patru ani de mandat.
Ca sa revin la ceea ce comenta ANONIMUL, ma intreb daca poate cineva sa dea o definitie a puterii.

2 comentarii:

Anonim spunea...

I from Ieseanul Suparat? Remember remember the 5th of November? Ma refeream la faptul ca un anonim nu poate avea influenta. Poate. No hate man, peace.

Ieseanul suparat spunea...

@anonim: OK, Ravenholme. Peace.