vineri, 25 ianuarie 2008

Groapa-capcana a fost astupata in timp record

canal langa santierul Palas, in spate la Palatul Culturii
Groapa-capcana de pe trotuarul care urca pe langa santierul Palas spre Palatul Culturii are acum un capac. Un anonim a lasat, vineri, un mesaj prin care spunea ca RAJAC a rezolvat problema inca de joi, 24 ianuarie. Adica la 24 de ore dupa ce site-ul de stiri Newsiasi a preluat informatia de pe acest blog. Recunosc ca fara publicarea pe Newsiasi probabil ca informatia ar fi ramas o "simpla stire trista". De aceea multumesc celor care se afla in spatele acestui site. Pot spune, chiar daca as fi acuzat de lipsa de modestie, ca Newsiasi si orasuliasi.blogspot au pus RAJAC-ul la treaba. Mai ales ca, dupa cum scria un alt vizitator al blogului, groapa respectiva exista de vreo 3 ani.


Si mai am doua informatii care arata ca vocea bloggerilor poate conta.


Scriam cu ceva zile in urma despre faptul ca Libra Bank isi parcheaza masina in intersectie . La un moment dat cineva de la banca respectiva a dat peste aceasta informatie. Si banuiesc ca s-a luat o decizie, deoarece de cel putin o saptamana nu mai vad acea masina parcata acolo.

Dupa aceea, am mai scris despre doua masini, fara numere de inmatriculare, parcate pe terenul viran de langa sediul SRI. Nu mai sunt nici acelea acolo. E adevarat ca acuma sunt altele, dar macar acestea au numere de inmatriculare iar proprietarii pot fi gasiti cu usurinta.

Poate exista si o doza de hazard, de coincidente in toate aceastea, dar important este altceva: blogosfera poate determina luarea unor decizii. Mai ales in planurile social si politic. Iar organizarea unei comunitati a bloggerilor ieseni cred ca este un semnal foarte bun. Cred ca la un moment dat "parerea noastra va conta".

2 comentarii:

Anonim spunea...

Noi ar trebui sa-ti multumim, din cel putin doua motive:
1. ai generat o stire utila pt comunitate si pentru newsiasi.ro;
2. ai rezolvat, in final, o problema, prin semnalarea ei.

Redactia newsiasi.

Ieseanul suparat spunea...

Cu siguranta ca cel mai important este faptul ca problema a fost rezolvata.