marți, 15 ianuarie 2008

Doua masini abandonate langa sediul SRI



Prin noiembrie sau decembrie, oamenii de la Primarie pornisera iarasi lupta cu masinile abandonate de prin targ. Gradienii publici.... Pardon... Militienii comun... Ptiu... Ce-am patit oare? Politistii comunitari au fost trimisi pe strazi pentru a face liste cu masinile abandonate. Dupa ce le treceau la catastif, lipeau si un autocolant portocaliu prin care il anuntau pe proprietar sa-si ridica rabla de acolo ca altfel in cinci zile o salta ei. Nu stiu cate masini au saltat in acest fel angajatii care trebuie sa se ocupe de acest lucru (si sunt platiti din bani publici). Cert este ca la cateva sute de metri de Primarie, pe strada Sf. Lazar am descoperit, la o simpla privire, 3 bucati. Doua dintre ele, lasate langa sediul Serviciului Roman de Informatii, adica SRI, sunt chiar masini faine dar fara numere de inmatriculare. Ceea ce inseamna ca sunt abandonate. Iata in fotografia de mai sus. Sau mai explicit in fotografiile de jos.















Alta, o Dacie 1310, din care curge rugina, era bine fixata intr-o groapa cu gheata, in apropiere de intersectia dintre str. Sf Lazar si str. Sf Constantin. Va prezint si aceasta fotografie.








Concluzia? Unde or fi "iubitorii de rable si masini abandonate"?

3 comentarii:

Anonim spunea...

In ideea ca cineva care poate sa si faca ceva in acest sens va citi aceste randuri, exista un Oltcit albastru parcat de ani de zile in parcarea de langa Scoala 39, din Dacia, pe strada Amurgului. Si mai noi, cei de la Salubris au ocupat locul de parcare alaturat cu un container pentru pet-uri... Ca sa nu mai mentionam ca locul unde sunt containerele de gunoi amplasate... este chiar langa un parc, cei drept neamenajat.

Anonim spunea...

Nimeni autorizat sa ridice rablele din cadrul Primariei nu va accesa acest blog.
Sunt curios daca Nechita stie sa foloseasca PC-ul,caci la gramatica limbii romane 'm-a convins".

Anonim spunea...

Din pacate, Caline, ai dreptate. Desi, in ce priveste masinile neinmatriculate ar trebui sa se sesizeze si Politia Rutiera. Oare cum au ajuns cele doua masini acolo? Doar nu le-a lasat Mos Craciun.
Unii le iau numerele de inmatriculare tocmai pentru a nu fi identificati ca proprietari.