joi, 7 februarie 2008

Au rezolvat problema cu semaforul


Un cititor de pe newsiasi.ro ma anunta ca a trecut astazi prin zona Liceului "Vasile Alecsandri" in jur de ora 12 si semaforul era orientat corect.

"Am trecut in jur de ora 12 pe straduta respectiva si semaforul era intors asa cum trebuie. deci cei de la politie sau primarie s-au miscat repede. "

Un altul, mi-a trimis o fotografie facuta astazi in zona respectiva, drept dovada ca cei responsabili au rezolvat problema.

In fine, un altul, lasa un comentariu la textul de mai jos, in care sesizeaza mai multe probleme care exista in aceasta zona centrala a orasului.

'te invit sa mai faci vizite pe costache negri..in jurul orelor 14 sau 19..cand ies plozii iasiului de la liceu si ii asteapta parintii in masini..acolo sa vezi parcari de neam prost si certuri la ca usa cortului. sau parcarile locatarilor de la t1 care mai au putin si intra cu masina in scara. mormanul pe pamant de la capatul parcarii cum te duci spre hala prin spate..pe la z1, care sta acolo de 2 3 ani si care nu stiu ce rol are.. sunt multe de zis..cel putin despre zona asta..chestii pe care le vad in fiecare zi si pt care nu ia nimeni nici un fel de masura. dar cu locatarii din t1 promit ca "ma joc" eu.'

Niciun comentariu: