joi, 14 februarie 2008

Sesizarea noastra a avut ecou: sunt ridicate tonetele abandonate


Dupa cum am promis ieri, am verificat o informatie primita pe mail. Cineva ma anunta ca oamenii de Primarie au inceput sa ridice tonetele abandonate de prin targ. Dupa o plimbare prin centrul Iasului, pe Bd Independentei, peste drum de statuie, am descoperit pe o toneta o coala de hartie cu urmatorul mesaj:

Dispozitia nr. 166
Primarul municipiului Iasi
Avand in vedere......

Avand in vedere adresa inregistrata sub numarul 2727/01.02.2008, prin care Serviciul Avize Mici Intreprinzatori ne transmite inventarul tonetelor intocmit la data de 31.12.2007 si solicita luarea masurilor legale ce se impun pentru ridicarea acesto tonete;
Avand in vedere.....;
Avand in vedere referatul de specialitate nr. 10527/05.02.2008 intocmit de Serviciul ControlUrbanism;

In temeiul Art. 71 din Legea 215/2001 privind 'Administratia publica locala"

DISPUNE

Art.1. Incepand cu data prezentei se dezafecteaza tonetele capsulate aflate intr-o stare avansata de degradare, tonete abandonate in care nu se mai desfasoara nici o activitate, si care nu detin contracte de folosinta teren, amplasate pe trotuar - apartinand domeniului public al Municipiului Iasi
etc...etc...
Semneaza....



Toneta cu pricina

Bun. Iata ce scriam pe data de 01.02.2008 pe acest blog, stire preluata apoi de newsiasi: Ce oras frumos, chioscuri si latrine!
Si... chiar pe 01.02.2008 (dupa cum se poate citi in adresa Primariei) Serviciul Avize Mici Intreprinzatori transmite inventarul tonetelor.
CE COINCINDENTA!!!!!!!!!!!!!!!! Instantaneu s-a declansat vanatoare de tonete.
Oare chiar exista cineva in Primarie care urmareste ce scriu blogerii?
Tot pe bd. Independentei, dar pe partea unde se afla Piata agroalimentara, mai sunt doua tonete peste care ai impresia ca a trecut razboiul. Pe acestea nu am observat vreo somatie din partea Primariei.




Banuiesc, totusi, ca nu sunt protejate ca monumente ale capitalismului de taraba. Oricum, vom sta cu ochii pe ei sa vedem daca nu ne pacalesc.

2 comentarii:

Anonim spunea...

"Oare chiar exista cineva in Primarie care urmareste ce scriu blogerii?"

Doar cu 4 luni inainte de alegeri si numai fiindca asa au dat dispozitie bombonel si tatucu de la centru.

Prietenii stiu de ce.

Gina spunea...

sigur exista care citesc. Doar un link am dat si deja mi-a raspuns c-un comentariu...