duminică, 24 martie 2013

Analfabetii lui Nichita si Chirica posteaza indicatoare rutiere: TAXIMETRELE au voie sa treaca prin centrul sensului giratoriu de la Kaufland

Un indicator de circulatie aiuritor este postat in sensul giratoriu de la Kafland-ul situat in Tudor Vladimirescu. Mai precis situatia actuala este urmatoarea. Daca circuli dinspre Tudor spre Baumax prin mijlocul sensului giratoriu este interzisa trecerea cu EXCEPTIA TRAMVAIELOR. Daca circuli dinpre Kaufland spre Tudo Vladimirescu, atunci  teceea pin mijlocul sensului giatoriu este intezisa cu EXCEPTIA TAXIMETRELOR.
Asadar, nu-i suficient ca avem un primar cu reale frustrari de fotbalist ratat si un viceprimar care are impresia ca a devenit un vataf pe mosia lui Nichita, dar au mai angajat si tot felul de analfabeti care impart indicatoare rutiere prin oras fara sa stie ce semnifica acestea. Ca sa nu mai spun ca pe acolo trec zilnic o gramada de masini ale politiei locale si nici unul dintre CURCANII cu epoleti n-a sesizat anomalia.
Despre alte anomalii in ce priveste indicatoare rutiere voi reveni in zilele urmatoare.
UPDATE luni, 25 martie, ora 23,50:

Astazi au luat semnul indicatia aia aberanta care dadea voie TAXIMETRELOR sa taie sensul giratoriu. Iata ca cineva din Primaria mai citeste si bloguri.

Niciun comentariu: