duminică, 29 aprilie 2012

Cred ca marinarul a bagat dihonia in USL

Iar le-a tras-o marinarul. USL nu prinde Craciunul. Pontalici se lauda ca a facut guvernul, in masina, cu Antonici. Aiureli. Caderea guvernului Ungureanu i-a picat ca o piatra la rinichi lui Pontalici. Daca in urma cu cateva luni zbiera ca nu colaboreaza cu Base, acuma a intors-o.
Cert este ca Base a bagat matza in san USL-ului. Parca vad cum incep certurile pe sub masa, de la functii si ministere. Apoi urmeaza certurile de la bani. Ca toti sunt flamanzi. Iar Voiculescu, isi va cere drepturile pentru antenute, ca in teritorii nu prea are moguli, ci doar niste motani rupti in cur si fugariti de pe la alte partide. UNPR deja si-a declarat dragostea pentru Pontanici si sta la cotitura pentru ca nu poate lasa din gheare bucata pe care a pus laba.
Urmeaza o vara fierbinte. Intre timp PDL isi va linge ranile si se va pregati pentru toamna. Mai uscat si mai curat. Dar nu de foarte mare incredere.
Oricum, varianta vehiculata cu Ungureanu in fruntea PDL mi se pare o prostie. Mare prostie. Nu cred ca Ungureanu va accepta sa fie locomotiva pentru baronii din PDL.

Niciun comentariu: