marți, 17 aprilie 2012

Ce au mai ajuns sa fure unii din primarie .... :)))

Cine fura diacriticile din discursul primarului? De exemplu pe afisul care a fost postat pe panoul PSD Iasi, cu urarile primarului transmise iesenilor cu ocazia Pastilor, lipsesc diacritice. Nu toate. Vreo doua.
Trec peste amanuntul ca este vorba despre "Vestea Invierii Domnului..." si nu Vestea Invierii lui Hristos. Probabil ca la PSD asa se spune: domnul.


Ma intreb, totusi, cine a platit afisul: Primaria Iasi si PSD? Or fi platit si diacriticle lipsa?
Daca l-a platit Primaria, adica din banii nostri, de ce este afisat pe panoul PSD?

2 comentarii:

Timelapse - v9 spunea...

Pai probabil in finalul prelegerii ar fi trebuit sa se semneze HOTUL dumneavoastra Gheorghe Nichita

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

(Va rog frumos sa ma scuzati daca v-am mai trimis acest mesaj )