duminică, 12 februarie 2012

Cum isi face PDL campanie electorala pe suferinta sinistratilor din Vrancea si Buzau

Stimabilul traseist politic Dumitru Oprea, fost PNL, fost PLD, impus de la centru ca sef al organizatiei Iasi a PDL, desi filiala isi alesese prin vot direct cine sa o conduca, anunta ca la sediul partidului se strang ajutoare pentru sinistratii din Vrancea si Buzau. Daca n-ar fi fost vorba de un partid as mai fi crezut ca este vorba de o actiune umanitara, dar in acest caz nu vad decat o actiune electorala.
La cativa metri mai incolo de PDL Iasi, pe esplanada de la CUB exista Crucea Rosie Romana care a anuntat deja strangerea de astfel de ajutoare pentru oamenii sinistrati.

Ma intreb: de ce nu are curajul PDL sa anunte ca isi mobilizeaza membrii de partid sa mearga sa faca donatii la Crucea Rosie? Raspunsul e simplu: ori nu au pe cine sa mobilizeze ori doresc sa arate poporului cata grija are partidul de sinsitrati. Le da un kil de ulei, un kil de faina, un kil de zahar si niste apa minerala. Bineinteles, stranse di donatiile oamenilor simpli care n-au nici o treaba cu partidul santajistilor de la Iasi.
Si ca sa vedeti ce importanta mare da senatorul Oprea Dumitru, seful impus in fruntea PDL Iasi, acestei campanii, programul pentru primirea donatiilor este urmatorul: 12-13 februarie intre orele 12-14. Atat, doua ore in doua zile. E rusinos!!!

Pentru viitorii postaci cu spume portocalii: RATIUNEA DE A EXISTA A UNUI PARTID NU ESTE SA FACA POMENI. Pentru asta avem Crucea Rosie, avem ONG-uri etc etc.

Ieseni, daca aveti ceva de donat, mergeti mai bine la
CRUCEA ROSIE!!!!

Cel putin acolo va asteapta cineva intre orele 10,00 si 18,00 iar gestul vostru nu va aduce puncte electorale niciunui partid.

La sediul filialei s-a deschis un punct de colectare alimente neperisabile, apa minerala si plata pentru a veni in sprijinul familiilor inzapezite.

Iesenii sunt invitati sa doneze la sediu, adresa mai sus mentionata, incepand cu orele 14:00 din 11.02.2012 si in zilele urmatoare incepand cu ora 10:00, pana in orele 18:00.
Pentru mai multe detalii putem fi contactati la adresa: crucearosieis@yahoo.com si nr. de telefon: 0232/ 216 530.
Persoana de contact:
Alexandra Bostan - lider de tineret Filiala de Cruce Rosie Iasi
E-mail: crucearosieis@yahoo.com
tel/fax: 0232/216 530

Niciun comentariu: