duminică, 4 mai 2008

Tupeu de senator


Dupa cum mi-a explicat pe mail cel care a facut fotografia, sambata de dimineata, pe strada Pogor era parcata masina din imaginea de mai sus: IS-04-SEN. Adica aici. Citind numarul, nu-i greu sa ne dam seama ca e vorba de masina de serviciu a unui senator. Intrebarea este care dintre ei, ca in zona respectiva sunt doi: senatorul-ministru Varujan Vosganian si senatorul fost PSD Niculae Apostol. Personal, inclin sa cred ca este vorba de al doilea. Care-i problema, o sa va intrebati. Pai e simplu. Pe strada Pogor se circula pe sens unic cu intrare din Bd. Copou. In acelasi timp masina de serviciu a distinsului senator era parcata cu botul spre Bd. Copou. Concluzia: a intrat pe sens interzis, venind dinspre str. N. Gane. Ei si ce? or sa spuna unii. Chiar asa. Doar legile si regulile nu sunt pentru toti la fel. Soferul unui senator poate incalca orice reguli, inclusiv pe cele ale bunului simt. Doar el nu se compara cu ceilalti ieseni. El e sofer de demnitar. Iar demnitarul e demnitar, nu se compara cu noi, amaratii care mergem din 4 in 4 ani la urne ca sa-i votam si sa-i trimitem in Parlament. Nu-i asa domnule senator?

In legatura cu titlul: ar fi trebuit sa scriu "Tupeu de sofer de senator", dar mi s-a parut un pic cam lung. Asa ca l-am scurtat.

6 comentarii:

Anonim spunea...

toate masinile de la senat si camera deputatilor au numere de bucuresti, sunt oameni care vor sa se laude(si poate sa scape de o "contraventie") si au ales numere preferentiale cu "sen" sau "dep"

Anonim spunea...

fii serios daca scrie 'sen' in numar nu-i masina de senator. alea de serviciu au numere de bucuresti. te pizdesti si tu ca visurat din orice cacat, imi placea sa te citesc da devii enervant si plictisitor. sau poate nu mai ai ce scrie pe blog. aveam sa-ti trimit si eu niste poze calumea da nu-ti mai trimit nimic.

Anonim spunea...

1. Regulamentul de aplicare a noului Cod Rutier (din 2006) include si cateva prevederi referitoare la numerele de inmatriculare preferentiale, atat de pretuite de romani in ultima vreme. Profitabila industrie a combinatiilor de trei litere vandute cu mii de euro a primit doua lovituri grele prin articolul 24 din Regulament, care prevede, la aliniatul 3, ca "Nu pot fi atribuite combinatiile care pot avea o semnificatie obscena sau cele care pot conduce la asocierea cu denumirile unor autoritati publice (SEN, DEP, SNT, POL, etc), daca acestea solicita in scris autoritatii emitente restrictionarea atribuirii unei anumite combinatii a numarului de inmatriculare.
Persoanele care detin deja vehicule inmatriculate cu numere restrictionate ulterior, pot utiliza in continuare numerele in cauza, dar numai pana la instrainarea vehiculului.

2. Senatorii vor avea si ei autoturisme noi pana la sfarsitul acestui an. In urma unei licitatii care a avut loc marti, Senatul va achizitiona 140 de autoturisme Logan, 137 pentru activitatea senatorilor in circumscriptii si trei de rezerva. Fiecare masina va costa 8.100 de euro, iar producatorul a facut o reducere de aproximativ 1.000 de euro pentru fiecare autoturism, conform chestorului Senatului, liberalul Paul Pacuraru. Masinile pe care le folosesc acum senatorii vor fi redistribuite gratuit primariilor, spitalelor si scolilor. (decembrie 2005)

3. Masinile folosite la Birourile Parlamentare din teritoriu sunt inmatriculate in judetul respectiv.

Anonim spunea...

pentru al 2-lea Anonim: confirm ca masina apartine cabinetului senatorului Apostol. Are birou in cladirea Habitat.

Anonim spunea...

Din cate imi amintesc, pe strada aia e si opritul interzis...

T spunea...

Anonim 2, ce inseamna 'a p....'? Da o definitie 'calumea'.