duminică, 26 iunie 2011

Conservele SH, cu pretentii de tramvaie, cumparate de primarul Gheorghe Nichita incep sa ia foc pe sine

Se pare ca RATP incepe sa-si duca rablele la fier vechi. Tramvaiele sh cumparate de primarul Gheorghe Nichita pentru transportul in siguranta al iesenilor cad unul dupa altul. De data asta o conserva sh a luat foc. Din fericire nu au fost victime.

2 comentarii:

Cristake1974 spunea...

1. Sunt curios ce tramvaie ar fi cumparat "nea Simi", daca mai era primare. El fiind un iubit si cunoscut edil, ocrotiteur si binefacateur al Iasilor - om cu solide principii politice si cu loialitate... ce-i aia loialitate? E clar ce e si cu PDL-ul, daca are acum sustinatori de-astia.

2. Nichita a facut niscai prostii, e drept, dar eu il cam cred cand spune ca nu primeste parale de la "centru", fi'nca e in partidul de opozitie. Scuza cu Poli Iasi nu mai tine, zau.

ieseanul suparat spunea...

@Vlad: Ma bucura faptul ca ti-a placut cate ceva din ceea ce ai gasit aici. Nu-mi doresc decat sa pot sa mai scriu atunci cand am chef. Nu dau interviuri, nu particip la blogmeet-uri sau cum le mai spuneti voi, nu caut sa intru in spatiul altora. Poate ca, la un moment dat, o sa va propun vreun subiect care ar putea sa merite o dezbatere. Cine doreste sa puna un link spre blogul meu e liber s-o faca si le multumesc tuturor care deja au facut-o. Am sa vad ajut si o sa pun un banner cu voi pe coloana.