duminică, 26 iunie 2011

Conservele SH, cu pretentii de tramvaie, cumparate de primarul Gheorghe Nichita incep sa ia foc pe sine

Se pare ca RATP incepe sa-si duca rablele la fier vechi. Tramvaiele sh cumparate de primarul Gheorghe Nichita pentru transportul in siguranta al iesenilor cad unul dupa altul. De data asta o conserva sh a luat foc. Din fericire nu au fost victime.

3 comentarii:

Cristake spunea...

1. Sunt curios ce tramvaie ar fi cumparat "nea Simi", daca mai era primare. El fiind un iubit si cunoscut edil, ocrotiteur si binefacateur al Iasilor - om cu solide principii politice si cu loialitate... ce-i aia loialitate? E clar ce e si cu PDL-ul, daca are acum sustinatori de-astia.

2. Nichita a facut niscai prostii, e drept, dar eu il cam cred cand spune ca nu primeste parale de la "centru", fi'nca e in partidul de opozitie. Scuza cu Poli Iasi nu mai tine, zau.

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

ieseanul suparat spunea...

@Vlad: Ma bucura faptul ca ti-a placut cate ceva din ceea ce ai gasit aici. Nu-mi doresc decat sa pot sa mai scriu atunci cand am chef. Nu dau interviuri, nu particip la blogmeet-uri sau cum le mai spuneti voi, nu caut sa intru in spatiul altora. Poate ca, la un moment dat, o sa va propun vreun subiect care ar putea sa merite o dezbatere. Cine doreste sa puna un link spre blogul meu e liber s-o faca si le multumesc tuturor care deja au facut-o. Am sa vad ajut si o sa pun un banner cu voi pe coloana.