sâmbătă, 22 mai 2010

Felicitari fotbalistilor de la Poli Iasi: au reusit sa duca echipa in Liga II

Felicitari fotbalistilor de la Poli Iasi: au dus echipa acolo unde isi merita locul, adica in Liga a II. Pana la urma la ce sa te astepti de la niste baietasi smecheri pentru care iesenii au fost doar niste fraieri care le-au sponsorizat distractiile.
Primarele Nichita a dat impresia ca si-a luat mana de pe echipa, cand de fapt oamenii cu bani din Iasi n-au mai putut sa finanteze fanteziile primarului. In anii trecuti, pentru ca erau bani destui, Poli se salva de la retrogradare in ultimele meciuri. Mai tineti minte? Iaca, anul asta nu s-a mai putut. Si nici bani publici n-au mai fost asa de multi.
Nu plangeti. Poli Iasi a fost o rusine pentru oras si o groapa in care s-au aruncat o gramada de bani platiti de ieseni ca taxe si impozite. Orasul arata ca dupa razboi, dar pentru fotbal intotdeauna au fost bani. Firmele iesene au fost obligate sa cotizeze pentru fotbal (cia pentru sport, dar 99 la suta din bani mergeau la fotbal) atat printr-o hotarare a Consiliului Local cat si printr-o hotarare a Consiliului Judetean. Si s-au trimis chiar somatii pentru plata acestor taxe.
Unii au indraznit sa spuna ca Poli Iasi este un brand al Iasului. Cred ca 99 la suta dintre ieseni n-ar spune asta nici daca ar fi beti. Din ce sa faci brand? Dintr-o echipa fara rezultate?
Primarele Nichita si-a facut timp de 6 ani pofta de copil frustrat ca n-a ajuns si el fotbalist. Din pacate n-a facut-o pe banii lui.
Amintiti-va ce scriam pe 13 aprilie:
In sfarsit, Poli va ajunge acolo unde trebuie: in Liga secunda

sau pe 2 mai

Un raspuns pentru cei doi fani ai lui Poli Iasi. Probabil atatia au mai ramas

Sper ca acest COSMAR, numit Poli Iasi, a luat sfarsit.

2 comentarii:

Cristake1974 spunea...

Poli Iasi a fost si ar trebui sa mai fie un simbol pentru oras, dar nu te contrazic cu nimic acum - dupa plecarea lui Popa, echipa a ajuns un cuib de ... viespi? trantori? Ce au jucat in ultimele etape e sub orice critica, insa eu tot cred ca Iasul merita o echipa tare (sau cum, poate asa ceva e bun pentru Vaslui, pentru Urziceni... iar noi ramanem cu marele renume de "kulturnici"? Ce cultura se mai face acum?! - ma intreb retoric). Doar ca echipele "de primarie" nu prea merg - trebuie un finantator mai tapanos. Iar pe Nechita l-as acuza de multe altele, dar de faptul ca a incercat sa tina o echipa de fotbal... mai putin. Poate chiar deloc.

Unknown spunea...

Salut. Ei bine Poli a reusit ce incearca de cand a intrat in Liga 1 sa intre inapoi in Divizia B. Nu exista interes in conducerea primariei si a celor de la club pentru a face performante si a face un nume pentru acest oras. Din pacate suntem prea prosti ca sa facem ceva sa ne cerem drepturile si sa ne impunem punctul de vedere in fata acestor hoti si mafiti ce conduc Iasi-ul si Romania. RUSINE IASI RUSINE IESENILOR CE AU VOTATPE ACEST CADAVRU DE NICHITA. Suntem ultimul oras din tara ca dezvoltare economica si administratie.