joi, 20 mai 2010

Bogdan Hossu, un lider mult prea imbacsit in seu de sindicat

Oare de ce liderii de sindicat mananca cacat dar vor ca gura sa le miroase a flori de levantica? Bogdan Hossu, acest etern lider sindical, de care m-am cam saturat, ca nu-l mai incape ecranul nici unui televizor, iese la interval cu o idee pe care doar o minte imbacsita in prea mult seu putea sa o emane: impozitarea cu 30 la suta a drepturilor de autor.
Acest lider gonflabil al vietii sindicale are impresia ca scoate Romania din criza.
Acest balonas al sindicatelor ar face mai bine sa spuna de ce s-a opus ca declaratiile de avere ale liderilor sindicali sa fie verificate de ANI? Pentru ca liderii de sindicat pe care ii stim de ani buni, au facut averi imense prin tot felul de interpusi.
Acest umflat al sindicatelor ar face bine sa ne spuna ce cautau ca administratori la Global Video Media, care la randul ei detinea nu-stiu-cat la suta din Realitatea tv, urmatorii lideri sindicali:
Liviu Luca (Presedintele Colegiului de Conducere al Federatiei Sindicatelor Libere Independente PETROM)
Petcu Marius (Sanitas)
Baciu Iacob (presedintele Confederatiei Sindicatelor Democratice din Romania)
Popescu Ion (Presedinte CSN MERIDIAN)
Costin Dumitru (presedinte BNS)

Dutu Achille Costin (presedintele Federatiei Sindicatelor Libere din Chimie si Petrochimie)
Dorobantu Ion Andrei
Acest gura sparta al sindicatelor ar face bine sa ne spuna de ce Isvoranu, unul dintre mosnegii lideri pe la educatie a luat atatia ani bani de la scoala (desi nu a mai trecut pe a ore) dar si de la sindicat? De ce liderii de sindicat iau doua lefuri? De ce Isvoranu in loc sa iasa la pensie a cerut prelungirea activitatii ca sa poata sa incasez in continuare doua lefuri? Si cine i-a semnat pentru prelungire? Sefa ISJ, daca nu ma insel, Camelia Gavrila, care era omul guvernului in teritoriu. Si in acest caz mai pot crede ca Isvoranu poate lupta impotriva guvernului?
Tare as vrea sa stiu cate stele au pe trese liderii de sindicat din tara asta?
CIne are incredere in liderii de sindicat e un naiv. Nu-i vedeti ca fac doar jocuri politice. Nu-i vedeti ca la un moment dat au ajuns si parlamentari? Si ce-au facut din pozitia respectiva? Ce fac fac majoritatea parlamentarilor: freaca menta pe banii nostri.
Bugetarii ies in strada si danseaza Dansul pinguinului. Bugetarii merg in fata prefecturilor si urla ca niste tonomate ceea ce le dicteaza liderii de sindicat. Dar bugetarii nu merg la sediile PSD, PNL, PDL, UDMR sa-i intrebe pe parlamentarii pe care i-au votat: Voi ce mama dracului faceti bai, lichelelor? Voi nu renuntati la cheltuieli, la lefuri, la chiolhanuri, la spagi, la interventii pentru nepoti si nepoate?
Bugetarii se lupta cu Guvernul, desi exista niste parlamentari, niste capuse parlamentare, care ar trebui sa vina in fata oamenilor si sa le vorbeasca. Dar au curajul? Oajdea a incercat ceva la Iasi, ieri, dar a facut-o pentru ca probabil nu va mai sta mult pe la PDL. Il asteapta Relu. Si frate-su. Hai ca o sa vedem daca nu-i asa.
Bugetarii n-au inteles un lucru: sistemul privat a platit cu varf si indesat efectele crizei. E timpul sa suporte si ei consecintele.

Niciun comentariu: