marți, 26 februarie 2008

Adevarata fata a Irinei Schrotter


Irina Schrotter spune ca n-a intrat in campanie electorala, dar a impanzit Iasul cu afise despre care afirma ca ii promoveaza marca. Se plimba cu o caravana electorala de Matizuri care, de asemenea, ii promoveaza brandul. Se intalneste cu mosnegii de prin cartiere incercand sa-si promoveze, ce altceva decat, marca. Probabil le promite izmene marca "Irina Schrotter" iar pensionarelor cate o pereche de gogosari sub talie realizati in atelierele proprii.

Ne spune pe blog ce ii lipseste Iasului, de parca abia acuma a descoperit neajunsurile acestui oras.

Spune ca n-a intrat in campanie electorala, ca legea nu-i permite, dar se plimba prin targ starnind oamenii si, ma repet, si-a lipit afise cu poza ei pe multe strazi. Adica ne crede prosti. Sau ne vrea prosti. Am primit pe mail, de la un prieten, o fotografie recenta a ei de la o intalnire cu presa. Priviti imaginea de mai sus. Pana la urma ma intreb de ce nu si-a pus o fotografie reala pe afisul respectiv? Ii este oare rusine de cum arata acuma? N-ar avea de ce. Inca...
Later edit
Iata si opiniile lui Paul Sava despre intalnirea initiata de GDS, sambata, 23 februarie:
3. Când a intrat Irina Schrotter în sală, nu mi-a venit să cred ce văd. O faţă total diferită de aspectul de păpuşă Barbie care rânjeşte morbid de pe panourile ilegale permise de primărie.
(...)
13. Din punctul meu de vedere, singurul candidat care a dat dovadă de cea mai multă spontaneitate a fost Dumitru Oprea. Irina Schrotter tot răsfoia o agendă amărâtă ca să vadă dacă înţelegerea anterioară pe care a parafat-o cu Nichita a fost îndeplinită sub toate aspectele. La sfârşit a părut satisfăcută că minciuna de dezbatere de " filosofii administrative" a dus la legimitarea ei ca posibil candidat al dreptei în turul 2 la alegerile pentru primărie. La un momenta dat am văzut-o cum repeta în şoaptă nişte fraze anoste pe care urma să le vâre pe gât publicului.
Dar mai bine cititi tot textul lui Paul Sava.

9 comentarii:

Anonim spunea...

Mereu trebuie sa existe cineva care sa aiba ceva se comentat....de ce ar conta cum arata femia aceasta? ........
atata timp cat incearca sa scoata in evidenta problemele cu care se confrunta iesenii...nu tin cu ea si nu o votez dar cred ca fiecare iesean are dreptul sa incerce sa fc ceva ptr acest oras care a ajuns de rasul unei tari intregi...!!in fine ...

Anonim spunea...

Fraieri obositi..lasati femeia in pace!!!!Mereu trebuie sa se trezeasca un idiot care se crede in masura sa faca comentarii...la adresa cuiva..nu vad de ce acesta femeie nu ar trebui sa candideze la functia de primar al Iasului? Ptr ca e urata sau ca ce?Trezirea ba ca nu asta conteaza..si daca vrea sa fc ceva ptr acest oras de rahat lasati-o in pace!!!!

Ieseanul suparat spunea...

Domnule Anonim, nu trebuia sa te obosesti sa scrii doua comentarii intr-un interval de 4 minute pentru a da impresia ca de fapt sunt doi vizitatori. Dupa virulenta limbajului as spune ca ai fost educat in spiritul peluzei. Am descoperit ca ai accesat pagina mea din redactia unui ziar iesean. Un ziar cu oarece inclinatii liberale, fenechiote chiar as putea spune. Nu-i frumos ca un ziarist ca dumneata sa semneze 'anonim' si sa vorbeasca ca ultimul analfabet din Iasi. Dar ai un potential bun: pe viitor poti ajunge un fel de sef de galerie pe la Poli Iasi.

Anonim spunea...

Se zice ca Irina S. e pusa de sotul ei sa se razbune pe alungarea lui din proiectul Palas. Spera ca devenind primarita sa l alunge pe Dascalu. Ei au cca 45 milioane de dolari avere deci sa candideze este o obligatie, nu un moft. Din nou vedem ce imbecilitate este votul uninominal care nu va impiedica orice gangsteri ultrabogat sa candideze (trebuie 1 milion de euro cel putin pt o campanie electorala). Adevarul este ca, daca un politician care se strimba pt a obtine voturi este iritant, o femeie care face acest circ si simuleaza compasiunea cere palme. De altfel in particular Irina S. este o femeie placuta si educata diferita de o hoata ca Sandru sau o toapa ca aNicolai.

Paul spunea...

Ideea e urmatoare: daca pe panouri si-a proiectat o imagine total artificiala, se poate banui ca si daca va ajunge primarita si atunci va face altfel decat a zis in campanie. Adica de ex. va lasa IS 600 asa cum este, se va inhaita cu Dascalu si cu Fenechiu etc.
Este urat se publici ca anonim mai ales cand administratorul blogului este bun specialist in IT&C...

Anonim spunea...

1.Cancanurile spun ca Elan Schwartzenberg fu cindva iubitul Irinei S. care apoi l-a "dat" Mihaelei Radulescu.

http://www.umbraonline.ro/investigatii304/Sotul-Mihaelei-Radulescu-cercetat-de-DNA


2.TOATE pozele de VIPuri si politiceni in toate lumea sunt retusate cu Photoshop.

Anonim spunea...

Ce vrei sa spui ? Ca de fapt arata mai bine in realitate ??? :))) LOL ... barbatzii astia :D

Ieseanul suparat spunea...

Raspuns pentru ultimul Anonim:

1. Da, indirect era un fel de compliment.
2. Imi dau seama ca esti tot o reprezentanta a sexului frumos.
3. As vrea sa stiu daca te cheama tot Irina. (stilul in care postezi comentariile mi se pare cunoscut. poti sa-mi raspunzi pe orasuliasi@gmail.com)

Anonim spunea...

Au aparut si calendarele cu Irina Schrotter prin cutiile postale.