duminică, 2 mai 2010

Un raspuns pentru cei doi fani ai lui Poli Iasi. Probabil atatia au mai ramas

Baietii veseli din Copou (uneori chiar prea veseli - vezi scandalurile cu Bilba si altii) tinuti in brate de vajnicul primar Gigi, se indreapta spre Divizia B (suna mai bine decat Liga a II-a) mai repede decat pot sa viseze. Asta este valoarea echipei in care primarul Nichita a bagat bani publici atata timp. Iesenii au cotizat, din taxele si impozitele platite la primarie, pentru lefurile lui Bilba si celorlalti bilbaiti de la Poli Iasi. Dupa ce prin 2004 le-a pus nocturna, acuma primarele vrea si tabela electronica. Poate asa vor vedea mai bine scorul cand vor juca la ora 11 dimineata.
Acuma o sa le raspund si celor doi postaci de la textul din 13 aprilie: In sfarsit, Poli va ajunge acolo unde trebuie: in Liga secunda .

Unul dintre ei, Teodor, scrie:

"In primul rand, media spectatorilor la meciurile echipei de fotbal, este de peste 8000 de persoane. In al doilea rand, echipa aceasta nu mai apartine municipalitati, intrucat are un finantator privat! In al treilea rand, dupa cum stii, se spune ca aceasta este folosita ca, masa de manevra pentru castigarea mandatului de primar. Daca este asa, atunci cum a ajuns primar, daca numarul microbistilor care vin mereu la stadion este de 2000? "

Stimabile, inteleg ca esti virusat de fotbalul de maidan practicat la Poli Iasi, dar cand spui ca in medie vin peste 8000 de spectatori, cred ca ar trebui sa mergi si la oculist (nu ocultist). Iata cati spectatori au fost la meciul din 8 aprilie cu CFR Cluj: 6000 (sursa Flacara Iasului dupa Mediafax). Iar scorul stii cat a fost? 2 -0 pt Cluj.



Apoi, nu mai vorbi de investitor privat la Poli ca e o gluma sinistra. O fi avand, teoretic, Mobilis ceva peste 50 la suta, dar atunci explica-mi de ce presedinte executiv este seful pietelor din Iasi, pe nume Starica, un tovaras de fotbal al primarului Gigi? Apoi, ce cauta acolo ca presedinte al CA Petru Radu, fost director al Sedcom Libris SA.

Vrei sa vezi din cine este alcatuita conducerea Administrativa?





Poate imi spui si mie care cum arata omul de la Mobilis.

Apoi, ce cauta Nichita la inscaunarea lui Dumitriu ca antrenor? Priveste pozele. Nu vezi ca se comporta ca un patron, dar pe banii iesenilor? Asta-i presedintre de onoare?

Cu tine am terminat.

Urmatorul: unul care are blogul-ul Poli Iasi, pe care l-a facut de-an boulea in august 2007 si asa a ramas. Iar omul zice:

Cu astfel de articole nu riscati decat sa fiti penibil. Echipa nu este a primarului, este a intregului oras si trebuie sustinuta de toti, fiecare cum stie cel mai bine. Dar din moment ce exista oameni care realizeaza aceste articole, nu te mai mira nimic. Sa-ti fie rusine, "ieseanule" !


Nu-mi este rusine! Rusine sa le fie fotbalistilor care au luat salarii grase atatia ani si si-au batut joc de echipa. Rusine sa le fie celor care i-au platit pe acesti terche-berchea din bani publici. Nimeni nu are obligatia sa plateasca niste lenesi. Cu banii bagati in echipa de fotbal si in buzunarele fotbalistilor mai degraba primarul ar fi construit doua-trei gradinite. Dar n-a facut-o pentru ca din gradinite nu ies bani. Din fotbal, insa, ies multi bani, si inca negri.

Niciun comentariu: