vineri, 2 aprilie 2010

Accident cu victima in Pacurari (amanunte)


Un accident cu victima in dupa-amiaza asta in Pacurari, cu putin inainte de ora 17,30. Era un echipaj SMURD la fata locului si cativa politisti. Parea ca victima a fost acrosata de pe trecerea de pietoni si trantita la cativa metri mai incolo langa trotuar. Nu stiu alte amanunte.

Later edit (sambata, 3 aprilie)

Iata si amanuntele accidentului de mai sus: e vorba de o tanara de 19 ani, lovita in plin de un dement cu un Opel Vectra, cu nr. IS-07-PXC, care apoi a si fugit de la locul faptei. Numele nemernicului: Ioan Manole (23 de ani) care avea o concentratie de 0,7 miligrame pe litru alcool pur in aerul expirat , scrie Ziarul de Iasi. Mai mult decat atat, politistii spun ca individul avea permisul suspendat deoarece era cercetat intr-un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.Victima este practic distrusa: "Pacienta este in soc hemoragic, in coma, cu politraumatisme la nivelul capului, toracelui si abdomenului." scrie Ziarul de Iasi.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Am cunoscut-o pe Ana-Maria(victima) era o fata extraordinara ,imi pare atat de rau pentru ca nu mai e printre noi . Era o fata foarte frumoasa, o fata minunata . Dumnezeu sa o odihneasca in pace