marți, 19 ianuarie 2010

Viorel si Mircea au incalcat OMERTA

Viorel si Mircea nici nu-si dau seama in ce s-au bagat. Pierderea alegerilor parca le-a luat mintile. Va dati seama cat au investit si ce asteptari aveau? Ramasi cu mintea blocata in dimineata de 7 decembrie, Viorel si Mircea fac in continuare gafa dupa gafa. Cea mai mare si probabil ca ultima este toata aceasta poveste, tocata aiurea de mass-media, despre flacari violete, ezoterism, paranormal, parapsihologi, atacuri energetice la nivel de ceakre si multe altele. Prin scoaterea la suprafata a acestei povesti, care nu este tocmai o poveste, Viorel si Mircea au incalcat OMERTA. De ce credeti ca toti politicienii cu ceva ani de activitate in spate, in straturile inalte ale jocurilor politice, incearca sa arunce in derizoriu aceasta poveste. De ce credeti ca se face atata bascalie? Pentru ca nimeni nu vrea sa recunoasca. Exista o lege nescrisa care nu le permite sa vorbeasca in public despre asta.
Adrian Nastase s-a scapat si el cu o informatie, dar a ambalat-o in asa fel incat mesajul e cifrat:
Năstase: Yoghinii de la MISA au fost în 2004 agenţi electorali foarte activi ai lui Băsescu . Eliminati cuvantul electorali din propozitia de mai sus.
Hai sa mai vedem o informatie aparuta in mai 2008 pe Realitatea.net:
"Guru" Bivolaru recomandă PINOTERAPIA. Este vorba despre faptul ca o serie de membri din partidul lui Gusa, PIN, erau si membri MISA. Parca incepe sa se lege un fir: sa nu uitam ca Gusa a plecat din PSD in 2003. Apoi in 2005 a plecat din PD. S-a suparat pe Basescu. De ce oare? Lasati motivele oficiale. Priviti pe dupa cortina.
In ziarul Curentul apare pe 29 noiembrie 2009 urmatorul articol, scris de Victor Roncea: Guru Bivolaru şi MISA îl vor pe Mircea Geoană. Iata inca un fir.
Si ca sa nu ma mai lungesc mult, pe sutu.ro se spune: Aliodor Manolea a lucrat pentru Geoană. Şi apoi a fost dat afară. Nu are rost sa mai spun acuma cine este Aliodor Manolea, dar pentru cei care vor citi peste ceva timp acest post, le dau linkul urmator: Aliodor Manolea, parapsihologul din spatele lui Traian Băsescu.
Cu siguranta ca asta nu e tot. Ramane de vazut cine va mai vorbi. Cine va mai rupe Legea Tacerii.
Va fi interesant de observat ce se va intampla cu Mircea si Viorel in viitor. Vor disparea din viata politica? Cat de atacati energetic vor fi? O sa-i doara in cot? Sau mai rau...

Ma opresc aici ca deja simt si eu niste atacuri energetice... pe net.

Niciun comentariu: