joi, 21 ianuarie 2010

Mircea bate in retragere

Nu stiu daca am avut dreptate in postul dinainte, dar observ ca Mircea bate in retragere: "Eu n-am vorbit despre influenţe ezoterice. Am spus numai că am remarcat o persoană care mi s-a părut că nu avea ce să caute acolo. Atâta tot. Nu cred în aceste chestiuni şi nu vreau să le comentez. Cred că s-au denaturat, în mod deplasat, spusele mele." Este declaratia lui aparuta pe Realitatea. Oare o fi primit vreun semnal? Si-o fi dat seama ca a incalcat Omerta?

Un comentariu:

Daniel Matasaru spunea...

Buna ziua,

Desi se sarbatoreste de multi ani la Iasi, ziua de 24 ianuarie nu are in acest moment statutul recunoscut de sarbatoare nationala legala ( considerata ca zi nelucratoare ).

Primaria Municipiului Iasi are o initiativa ca ziua de 24 ianuarie sa devina sarbatoare nationala legala. Detalii si motivatia acestei initiative se gasesc pe site-ul www.primaria-iasi.ro.

Semnaturi se pot da la Centrele de Cartier ale Primariei Municipiului Iasi si pe online, pe site-ul petitieonline.ro

Daca sunteti de acord, va rog dati o semnatura de sustinere aici: >>>
http://www.petitieonline.ro/petitie-p25825051.html

Daca doriti sa sustineti aceasta initiativa, va rog promovati-o in randul prietenilor, colegilor si cunostintelor domniilor voastre prin transmiterea acestui mesaj, inclusive prin canalele media pe care este posibil. ( blog, yahoogroups, emailing, mass-uri, status etc. )

Multumesc.

Daniel Matasaru