vineri, 8 mai 2009

Un Opel, zdrobit de un BMW

Accident la iesirea din Iasi, pe bd CA Rosseti. Un BMW a intrat intr-un Opel si l-a facut praf. Soferul de pe bmw zice ca avea 70 la ora, dar urmele de franare sunt de 50-60 metri.








7 comentarii:

MnezO spunea...

NU mai conteaza viteza daca ala cu opelu e vinovat pt ca nu s-a asigurat cand a intors !

Unknown spunea...

nu conteaza viteza incat esti capabil sa stapanesti orice situatie... inclusiv greselile altora... da` facem pariu ca daca mergea uuuun pic mai incet, putea sa evite coliziunea ?

Ieseanul suparat spunea...

@Vlad: In primul rand intotdeauna conteaza viteza, mai ales ca ala cu BMW-ul circula prin localitate. Crezi ca e singura data cand circula cu viteza asta prin oras? Ti-ar conveni ca o ruda de-a ta sa fie spulberata de un imbecil cu BMW care isi arata muschii de pe creier? In al doilea rand, persoana cu Opel-ul avea dreptul sa faca stanga deoarece pe partea stanga este o parcare. Si dupa cum spune QuadroQ, daca boul cu BMW circula cu viteza limita cu siguranta ca nu s-ar fi intamplat asa ceva. Imbecilul cu BMW avea cel putin 150 la ora. Dar pun pariu ca e un baiat cu atata influenta incat o sa scape basma curata. Ce, credeti ca daca s-au schimbat sefii la Politia Rutiera s-au schimbat si pilele unora?

cipoc spunea...

ce varza l`a facut..la cata frana a pus ce sa mai evite..

Unknown spunea...

credeam ca BMW-ul e mai rezistent.Nu ma asteptam la o avarie de acest gen

Iulian spunea...

Eu as spune ca nenea cu BMW-ul in primul rand e cocalar 100%.De ce? Va explic.La asa masina....daca avea parale de MASINA, o lua cu ABS, iar el nu avea asa ceva, luand in considerare urmele de franare.Dar mai stiu personaje care nu au casa, sau daca au stau cu chirie printr-un camin undeva dar au masina......

www.ProduseDigitale.ro spunea...

Nu conteaza, masina si abs-urile , ca e are , k e zgarcit sau nu .. fratilor , cel mai mult conteaza ca la cata frana se vede acolo a trecut cu succes de 130Km/h, asa ca dragilor , cu 60 la ora nici cu bicipleta nu facea atata frana. Asa ca eu zic sa mai lasam pedalele in pace putin, k sa dus vremea in care dak aveai bmv erai cineva. acum toata lumea are cate una straina... hai sa ne gandim mai mult la viata noastra..