joi, 8 ianuarie 2009

O rabla abandonata in spatele Primarie: IS-02-XNO


Ca de obicei, cei din Primarie vin cu cifre si statistici sa ne abureasca. Dupa cum spun ei, anul trecut au identificat 724 de masini abandonate pe domeniul public si 160 fara stapan. Bun. Insa cand au ajuns la faza cu ridicatul cifrele s-au micsorat: au fost ridicate 175 de masini abandonate si 42 fara stapan. Orice om cu bun simt, daca nu cumva lucreaza in Primarie, isi da seama ca cel putin la capitolul masini fara stapan ceva nu e in regula. Pai daca au gasit 160 de ce au ridicat doar 42? De lene, va spun eu. Ca nu-s in stare sa faca ordine nici macar in ograda proprie. Apropo, anul trecut au stat vreo cateva luni bune niste Dacii break albe, cu rotile desumflate in curtea Primariei.


Iar masina din imagine sta de aproape un an in parcarea din spatele Primariei. Orice iesean e obligat sa plateasca 1 leu (10.000 lei vechi) pe ora pentru a parca masina acolo. Insa imbecilul care are masina asta este protejatul Primariei. Oare a cui o fi rabla asta? Si cum de n-o vede nimeni din cei responsabili?


UPDATE - sambata 10 ianuarie
Inca de ieri, vineri, 9 ianuarie, am observat ca rabla fusese ridicata. Sau poate mutata. Nu stiu daca l-au si taxat pe cel care a lasat-o acolo atata timp.

2 comentarii:

Radvan L spunea...

un nou blog cu posibile solutii pentru traficul iasi: http://solutii-iasi.blogspot.com/. Cine stie, acolo "sus" poate ne citeste cineva si ia aminte.

Unknown spunea...

Iti dai seama cand ii vine "nota de plata" pentru orele cat a stat masina acolo ? :)