luni, 8 iulie 2013

Atentat cu bomba intr-un amfiteatru al Politehnicii iesene. Cum s-ar zice, incepem sa semanam cu democratia SUA. :(

Nu credeam ca o sa traim asa de repede si noi o asemenea experienta. Atentat cu bomba intr-un amfiteatru al Universitatii Tehnice Gh. Asachi. Un baiat cu probleme la mansarda, a dat buzna intr-un amfiteatruunde se desfasura un examen de licenta, avand in spate o bomba din cel de al II-lea Razboi Mondial si vreo 10 litri de benzina. La aceasta ora unele publicatii spun ca ar fi detonat dispozitivul artizanal si ar fi fost ranit insusi atentatorul. Din fericire nu au fost anuntate alte victime. Pe individul cu bomba il cheama Oliver Stan si, culmea, ar fi urmat cursuri la UMF Iasi.
Cert este ca din nefericire incepem sa semanam cu cea mai "tare democratie" din lume: SUA. Noroc ca elevii sunt invacanta. cine stie ce tampenii le-ar mai fi trecut unor prin cap. Sa vedeti cum se indesesc apelurile false care vor anunta atentate.
Din partea presei sunt sigur de un lucru: vor trata acest subiect astfel incat vor da idei la o gramada de dezaxati. Cred ca macar o saptamana se va scrie despre acest caz.




Niciun comentariu: