miercuri, 26 iunie 2013

Un consilier local propune infiintarea unei Alei a celebritatilor. Care or fi primele celebritati: Nichita, Chirica, Simirad, Fenechiu, Popa si toata gasca lor de politruci?

Consilierul local Vlad Nedelcu anunta ca a depus proiectul "Aleea Celebritatilor din Iasi - Walk of Fame" din Bulevardul "Carol I".

"Iasul care aspira catre titlul de capitala culturala europeana are nevoie de proiecte concrete cum este cel pe care l-am gandit si pe care doresc sa il implementez.
Daca primarul orasului Iasi considera ca putem castiga acest statut de capitala culturala europeana cu improvizatii nereusite cum a fost de exemplu Concertul Clasic 300 organizat intr-o sala de sport, unde se consumau de catre unii membri de partid, bauturi carbogazoase si pufuleti pe acorduri subtile de Giuseppe Verdi si Giacomo Puccini.  Un concert extraordinar al unei orchestre profesioniste si de talent a fost nevoita sa concerteze in conditii mizere, intr-o sauna la propriu, improvizatie a "maestrilor organizatori" ai FIE. Toate acestea pe bani foarte multi din buzunarele iesenilor." spune Nedelcu.

Parerea mea:

initiativa e mai mult o pana la palaria jerpelita si prafuita a Iasului. Daca pentrun un festival de 5 zile, FIE, Chirica a fost in stare sa taie teii de pe Stefan cel Mare pentru a se putea face proiectii in aer liber, ma intreb ce alte idei ii pot veni pentru aleea celebritatilor. Apoi ma intreb care ar fi primele celebritati care ar trebui sa aiba cate o stea pe acolo: Nichita, Simirad, Solcanu, Dumitru Oprea, Mihaela Popa, Relu Fenechiu etc etc? Pentru astia as face o alee similara la Eternitatea, nu pe Copou. Doar merita sa calcam cu piosenie pe stelele lor. 
Mai astept din partea consilierilor locali ieseni initiative de genul: hai sa intram in cartea recordurilor cu cel mai gros carnat, cu cea mai tampita idee, cu cei mai multi bani furati de la bugetul local si bagati intr-o echipa de fotbal formata din tot felul de manelisti care au mai mult talent prin pub-uri decat pe terenul de fotbal, hai sa facem tichia de margaritar primarului, un tron si eventual un ghiul pentru mana stanga pe care sa-l pupe consilierii psd, pnl si pc de cate ori trebuie sa votez evreo aberatie a hidrotehnicianului ajuns in fruntea iasului.

Niciun comentariu: