marți, 14 mai 2013

Ce cauta Mihai Chirica la vila in constructie a lui Constantin Simirad?

Iata si pozele de care vorbeam. Dupa cum au fost datate cu pixul, sunt din 11 mai 2001. Cine se afla pe treptele unei case in constructie? Tare bine mai seamana cu Mihai Chirica, actualul viceprimar al Iasului.




A cui era vila in constructie? A lui Constantin Simirad, la acea vreme primar al Iasului. Cum a ajuns Simirad sa-si faca vila in Galata, aflati aici.
In strada, masinile DSPM lucreaza de zor la asfaltare.



Ce spunea in 26 aprilie 2009 Simirad (presedinte de Consiliu Judetean din partea PSD, la acea vreme) despre strada lui? Cititi: "Dacă până aproape de vila sa de 400 de metri pătraţi din dealul Galata drumurile sunt pline de gropi şi denivelări, în faţa casei lui Simirad se circulă ca pe bulevard. Coincidenţă sau nu, pe Văleni, nr. 3 A, unde locuieşte acesta, tronsonul a fost lărgit cât să încapă două maşini parcate. „Strada pe care locuiesc arată bine, aşa cum am făcut-o eu când eram primar. Ultima dată a fost asfaltată în 2001-2002, în cadrul unui program de lucru. Când şoseaua a fost modernizată, nu stăteam încă acolo", ne-a declarat Simirad. Citeste mai mult pe adevarul.ro.

In concluzie, Constantin Simirad recunoaste ca in 2001 si chiar 2002 nu statea in vila pentru ca aceasta se afla in constructie. Atunci, ma intreb, ce cauta acel baiat slabut care teribil mai seaman cu Mihai Chirica, la vila in constructie a primarului?
Ce sa caute? Drumul spre parvenire.
Cine doreste poate sa mai asculte o data emisiunea cu titlul: "Mihai Chirica, de la lacheu la sclav" desi cred ca era mai bine de spus: De la lacheu la viceprimar....


Niciun comentariu: