duminică, 12 mai 2013

Viceprimarul sef peste drujbari ameninta pe toti cei care nu sunt de acord cu prostiile facute de el

Se pare ca tupeul viceprimarului Mihai Chirica, fost ingineras bagat in primarie de Simirad, depaseste orice limita de bun simt. Dupa ce a dat ordin sa fie mutilat centrul Iasului tot el sare cu gura. Ba mai mult, isi permite sa-i ameninte pe arhitecti avand impresia ca el este un fel de sef de trib prin Iasi. Zilele trecute, aflu din presa, reprezentantii Ordinului Arhitectilor din Iasi au spus ca modificarile aduse strazii Stefan cel Mare, din punct de vedere estetic si functional pot fi notate cu NOTA 2. De aici trebuie sa tragem concluzia ca atat il duce capul pe Mihai Chirica.
Ce replica le da Chirica, avand tonul unui baietas de cartier, prins la furat de cirese: "„Nu voi intra eu personal, şi probabil nici instituţia, într-un fals conflict între noi şi arhitecţi. Arhitecţi sunt peste tot. Atunci o să ne ducem şi noi să întrebăm: clădirile care s-au făcut în municipiul Iaşi cu arhitecţi care sunt avizaţi de Ordinul Arhitecţilor filiala Iaşi sunt bine structurate toate în municipiul Iaşi? Acei oameni care au făcut unele aberaţii urbanistice în municipiul Iaşi sunt în continuare membrii ordinului şi mai au încă dreptul de ştampilă sau nu?” (sursa: oradeiasi.ro)

Cred ca daca e sa vorbim despre cat de bine sunt structurate cladirile in Iasi, pot sa va spun ca tocmai am cumparat zilele trecute niste fotografii de la cineva care le vindea la un anticariat. Fotografii despre Iasi, nu foarte vechi, de vreo 10 - 15 ani. Si surpriza.... In una dintre ele apare si acest Chirica. 
Dar mai intai urmariti emisiunea urmatoare.

Niciun comentariu: