joi, 7 iunie 2012

Politistii locali, subordonati lui Nichita, vor sta cu ochii pe Tudor Ciuhodaru

"Deputatul Tudor Ciuhodaru, candidat la funcţia de primar al municipiului Iaşi, vă invită joi, 7 iunie, la dezbaterea electorală pe care o va purta cu domnul Gheorghe Nichita.

Vă mulţumim şi vă aşteptăm joi, la ora 10.30, în faţa Primăriei Iaşi."

Acesta este un mesaj lansat pe Facebook de candidatul la Primaria Iasi, Tudor Ciuhodaru. Sunt gata sa pariez ca Nichita nu va fi la Primarie la acea ora. Mai mult, o droaie de politisti locali, atat in uniforme cat si in civil, vor misuna in jurul Primariei. Cei in civil vor fi pusi sa faca scandal, astfel incat sa fie nevoie de interventia celor in uniforme. Acest scenariu securist a fost aplicat de seful lor, Hordila, aflat in solda lui Nichita, in dese randuri cand primarul trebuia sa tina audiente la centrele de cartier si trebuiau anihilati iesenii incomozi.



In fotografia de mai sus, Hordila este cel din dreapta, cu ochelari negri. In stanga, vorbind la telefon se afla Chirica, un fel de manager al Iasului, omul de incredere al lui Nichita. Diferenta intre Nichita si Chirica este ca cel de al doilea chiar se pricepe la administratie. E adevarat ca e recomandabil sa nu colaborati prea mult cu el. Are un stil personal de a se adresa subordonatilor, care umileste.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Cel din dreapta arata degetul mijlociu.

Anonim spunea...

comic :) super tare asta...:)

Anonim spunea...

Mrrrr!