luni, 7 mai 2012

Din marile realizari ale primarului

Din realizarile cu care se lauda primarul Gheorghe Nichita: cateva parcuri pentru copii, pentru amenajarea carora au cotizat cateva firme private. Primarula fost doar cu "initiativa". Prietenii stiu ce inseamna asta.



3 comentarii:

Cristake1974 spunea...

Eu nu stiu "ce inseamna asta", insa atat timp cat nu stiu, o astfel de realizare mi se pare demna de respect. O fi avand primarele destule bube, dar nu stiu daca e corect sa fie criticat si pentru niste chestii bune, fie ele si marunte. Si nu zic asta pt. ca as fi vreun fan Nichita, ca nu-s.

Ieseanul suparat spunea...

Salut Cristake. Stiu ca nu esti un fan Nichita. Ai dreptate, partial, in comentariul tau. Eu am vrut sa scot in evidenta altceva. Intr-un oras cu peste 300.000 de locuitori, cateva parcuri pentru copii, reamenajate pe banii firmelor private, au fost marile realizari ale lui Nichita dupa patru ani de mandat (e vorba de 2008, pentru ca de atunci incoace nu s-a mai batut nici macar un cui). In afara de celebra nocturna de la stadion, pentru care s-a platit mai mult decat face. Ceea ce mi se pare penibil, este sa pui pancarte prin care sa te lauzi ca tu, marele primar al Iasului, ai realizat asa ceva. La astfel de "laude" putea sa apeleze un primar din mediul rural. Nu mai spun cum arata aceste parcuri in prezent. Iar aici sunt de vina iesenii respectiv politistii care nu aplica legile. Ce alte mari realizari ale lui Nichita mai putem enumera, dupa mai bine de 8 ani de mandat? Probabil ca si la PALAS va fi pusa o pancarta pe care va scrie ca a fost realizat cu sprijinul primarului. In rest, orasul arata asa cum il stim toti.

dbitt spunea...

de 7 ani cand am ajuns prima data in Iasi pot spune ca nu am vazut multe lucruri in plus facute de primar. Ma enerveaza la culme laudele dansului cu privire la proiecte private pentru care dumnealui probabil si-a dat doar acordul. acum pot spune ca a inceput sa faca ceva, dupa cum se vede, insa nu ingrasi porcul in ajun, iar noi nu suntem porci. Sa-i fie rusine ca devine vizibil numai cand are nevoie de voturi