marți, 8 mai 2012

O fraza halucinanta a lui Crin Antonescu

Sper ca SMURD a fost de fata la discursul lui Crin Antonescu. Dupa o asemenea fraza exista riscul sa isi piarda suflarea. (prima jumatate de fraza poate fi citita de foarte multe ori si parca tot nu se intelege ce a vrut sa spuna...)

"Sigur că există sisteme intermediare sau mixte care au însă inconvenientul de a fi comunicate, care au inconvenientul de a genera realitatea sau măcar impresia unor parlamentari de grade diferite, de condiţii diferite, de legitimităţi diferite şi opţiunea pe care o avem de făcut este în acest moment din evoluţia vieţii politice româneşti de a opta pentru formula în care cea mai mare parte a responsabilităţii revine partidelor, respectiv formula listelor sau formula în care cea mai mare putere de alegere şi deci responsabilitate revine alegătorului, adică formula pe care astăzi împreună cu domnul Ponta o propunem", a declarat Antonescu.

Vezi aici: Iniţiativa legislativă a USL privind sistemul uninominal majoritar într-un singur tur de scrutin a fost aprobată, marţi, de plenul Senatului.

Niciun comentariu: