marți, 7 februarie 2012

Mircea... fa-te ca lucrezi... si poporul o va duce mai bine.

Mircea Dinescu, cu inteligenta unei precupete, invitat in mod expres in studiourile Irealiatatea TV a inceput sa manance rahat dupa anuntarea lui Mihai Razvan Ungureanu pentru postul de prim-ministru. Ce a gasit de spus Dinescu? Ca Ungureanu era unul dintre pionierii care ii dadeau flori lui Ceausescu si ca ar fi fost chiar membru in CC al UTC. Iar asta este un argument suficient care sa demonstreze ca este la fel ca Basescu. Ei bine, Mircea Dinescu, un individ care n-a fost poet in viata lui, ci doar a fost ridicat la rangul de poet, este o hahalera mai rea decat orice gospodina frustrata care iese la piata si se enerveaza ca a mai crescut pretul a morcov si patrunjel. Mircea Dinescu este un vesnic frustrat, care nu stie decat sa injure si sa gaseasca argumente de genul: Ba pe-a matii!!!.
Mircea Dinescu n-o sa ne povesteasca niciodata ce cauta la ambasada sovietica pe vremea cand Mihai Razvan Ungureanu era doar un student eminent la Iasi. Mircea Dinescu n-o sa recunoasca niciodata ca era acceptat la Casa Uniunii Scriitorilor de la Mogosoaia doar pentru talentul sau culinar. Biografia lui Mircea Dinescu are nulte pagini albe. Si  nimeni nu se intreaba DE CE?
Daca Mircea Dinescu este individul cel mai in masura sa-si dea cu parerea despre situatia din Romania, inseamna ca ne meritam soarta.
Mircea... fa-te ca lucrezi... si poporul o va duce mai bine.

Niciun comentariu: