marți, 7 februarie 2012

Cine sunt securistii din PNL?

De ce ii este frica lui Crin Antonescu? Intrebat fiind daca va participa la o discutie cu Mihai Razvan Ungureanu, liderul PNL a spus: "Da. Sunt multe subiecte, L-am putea întreba ( pe premierul desemnat, n.r.) cum o să funcţioneze în jocul politic un om care, potrivit funcţiei sale cele mai recente, cunoaşte probabil numele agenţilor acoperiţi din SIE din presă, din partidele politice. Poate ni le spune şi nouă, să ştim şi noi, să facem politică împreună putere - opoziţie, să avem dialog. Ce interesant ar fi! Ăsta e un subiect pe care aş discuta cu plăcere cu domnul Mihai Răzvan Ungureanu oricând!".
Cred ca lui Antonescu ii este frica de faptul ca Ungureanu ii stie foarte bine pe agentii acoperiti din PNL. Pe securistii din PNL. Nu mai este un secret pentru nimeni ca acolo s-au adunat o gramada de securisti. De celebrul Catarama nici nu mai este nevoie sa amintesc. De turnatorul Quintus... iertat si facut presedinte de onoare... ce sa mai spun? Si lista poate continua.
Asa ca e normal ca acestui chiulangiu platit din bani publici, pe nume Antonescu, sa-i fie frica de Ungureanu.
E simplu sa stai pe gard si sa fii hahalera. Abia astept sa-l vad pe Antonescu in campania electorala pentru parlamenatare. Sa vedeti cum o sa-i dea cu flit, atunci, baronii locali. Ca la uninominale, hahalerele gen antonescu raman atarnate pe gard.

Niciun comentariu: