duminică, 27 martie 2011

Mardeiasii lui Nichita au anihilat 5 teroristi care au pus in pericol bd. Stefan ce Mare (ma indoiesc ca si sfant)

Dupa cum anunta iasi-city.ro, sambata 10 mardeiasi ai lui Nichita, imbracati in haine platite din bani publici, cu insemnele POLITIA LOCALA, au reusit sa anihileze un grup de 5 TERORISTI care au pus in pericol bd. Stefan ce Mare (faptul ca era sfant scartaie, asa ca lasati-i pe popi sa-l, pomeneasca). Ce au facut cei cinci teroristi? Au desenat cu creta o cruce pe asfalt. Ca sa nu se jeneze vataful sef si fotbalistul ratat al Iasului, vremelnic in functia de primar, ales pe criterii de pomana electorala, mardeiasii angajati sub acoperire la Politia Comunitara sau locala (cum vreti) i-au luat la intrebari pe cei cinci tineri, dintre care vreo 3 erau doar fete de vreo 20 si ceva de ani, inarmate pana in dinti cu bucati de creta. De obicei, pe Stefan cel Mare nu vezi mai mult de 2 sapcangii din astia. De data asta au aparut 6 bucati cu veste galbene si inca vreoi 4 de la ointerventia lor rapida. Adica patru baieti din aia care au muschi si pe creier, dotati pentru a lupta impotriva teroristilor.

Iata si dovada video:Ieseni, evitati sa mai iesiti cu copiii pe Stefan cel Mare. Riscati sa fiti luati de sus de mardeiasii lui Nichita, daca vreun copil indrazneste sa traga o linie cu creta pe asfalt.


In imaginea de mai sus ii puteti vedea pe seful mardeiasilor lui Nichita, celebrul don Hordila (dreapta), iar cel cu telefonul la ureche este mana stanga a lui Nichita, celebrul sef de Primarie, Mihai Chirica. Aici erau spectatori la tragedia de la Fundatie. Probabil ca Mihai Chirica ii raporta, minut cu minut, lui Nichita, cum se pregatesc sa stearga urmele accidentului. Primarul Gheorghe Nichita nu a avut curajul sa fie prezent la fata locului, in Fundatie, atunci cand s-a petrecut teribilul accident. In schimb, seara, deja stia ca vatmanul e vinovat.

Si inca ceva: primarul care ne face de rusine, Gh. Nichita, a afirmat in fata ziaristilor presei locale, dupa tragedia de la Fundatie, ca TRANSPORTUL LOCAL ESTE SIGUR. Cateva zile mai tarziu, intrebat daca s-ar urca intr-un tramvai a zis: DOAMNE FERESTE!!! Vezi dovada aici.

Niciun comentariu: