marți, 28 septembrie 2010

Sunt de acord cu proiectul lui Ghise

Sunt de acord cu proiectul liberalului Ghise, ardelean din Brasov, care vrea pentru ziaristi o lege mai draconica decat are Colegiul Medicilor. Sunt de acord cu proiectul lui Ghise, dar cu o conditie.
O singura conditie: ziaristii sa aiba nume conspirative.

In felul acesta profesia de ziarist ar fi mult mai indragita de li(m)beralul Ghise, cunoscut inainte de '89 ca un vioi scriitor de note informative pentru organele de securitate. Acest fost pedagog de la un liceu industrial, ajuns mai apoi primar al Brasovului iar acuma parlamentar, are o obsesie cu presa. Prin 2008 a initiat un proiect de lege prin care televiziunile ar fi fost obligate sa dea stiti pozitive si stiri negative in proportii egale.

Vezi mai jos:
Ioan Ghise a initiat modificarea cu stirile pozitive si negative ... 
Lui Ghişe i s-a şters trecutul de turnător?


De altfel, dupa cum se observa, in ultima vreme o serie de parlamentari au o problema cu presa. Ba vor sa-i sanctioneze pe adminstratorii de site-uri care lasa injuraturi in zona de comentarii (initiativa unei pesediste, o turista politica fugita de la PRM), ba gunoierul sef al capitalei, pe numele de alint Prigoana vrea sa ... ce naiba mai voia si asta?
Apropo, Spinule, ... ai semnat initiativa lui Ghise? Ca de obicei nu le ratezi.

Niciun comentariu: