joi, 30 septembrie 2010

Mirii vor da chitanta pentru darul de nunta?

O fi mama prostilor mereu gravida, dar cred ca mai este si violata de unii sau de altii, dupa cum ajung la putere. De exemplu, in ultima vreme cei de la PDL se intrec in a-si da masura prostiei pe fata. O sa-l amintesc pe contabilul frustrat Pogea care a reusit sa faca praf economia privata sustinut de un pitic ardelean pe nume Boc. Apoi ajung la Prigoana care recent propunea... ce mama naibii propunea gunoierul sef al capitalei? A... voia sa transforme Casa poporului in Mall, apoi voia sa supuna presa scrisa si online CNA-ului.
Acuma, un baiat vesel de pe la Timisoara, aburcat in Parlament, pe nume Gheorghe Ciobanu, vrea impozitarea nuntilor, cumatriilor si banchetelor.
Ce naiba, mai frate, chiar s-au adunat toti prostii in PDL? Te pomenesti ca vor ca mirii sa dea chitanta nuntasilor pentru darul de nunta?
Da' de ce sa ma mai mir? In PDL e posibil orice. Un partid format din gunoaiele politice asa arata.
Bine, o sa vina acuma sa spuna tov. Ciobanu ca de fapt el s-a referit la localurile care organizeaza nunti si cumatrii. Pai bai tovarase, de ce trebuie o lege speciala? Nu-i suficient sa-i controlezi pe cativa si sa descoperi ca nu au taiat chitanta pentru serviciile prestate?
Si cum romanul s-a nascut inventiv, nu poet, probabil ca in curand n-o sa mai avem nunti ci priveghiuri de cununie. Ca priveghiurile inca nu le-au bagat la impozitare.
Da' o taxa pe prostie cand o sa bagati. Stiu vreo cativa care vor avea de platit cam mult: Gh. Ciobanu, Silviu Prigoana, Marius Spinu si..... ha, ha... credeati ca o sa spun Elena Udrea? Pai tipa asta antipatica e mai desteapta de 10 ori decat cei trei la un loc. Oricum, lista ramane deschisa.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Felicitari,foarte frumos ,insa sa revenim mai in zilele noastre ce ai spune despre acest adevar : http://salvatiromania.wordpress.com/2010/05/07/inceputul-sfarsitului-analiza