joi, 7 ianuarie 2010

Taxa pe prostanac

Taxa pe prostanaci. Cred ca e cea mai nimerita taxa pe care ar trebui sa o instituie guvernul actual. Nu ma dau in vant dupa Boc si sacalii din guvern: Berceanu, Blaga, Videanu et co. dar nici nu pot sa inghit in continuare prostiile lui Geoana care, culmea, este sustinut in continuare de PSD. De ce nu comsidera Geoana ca trebuie acceptat bugetul? Pentru ca este facut prost. Argumente? Ioc. La mintea lui la ce sa ne fi asteptat. Problema este ca fara buget pupam banii de la FMI la Pastele cailor, iar bugetarii vor pupa lefuri si mai tarziu de atat.
Oricum se pare ca nu-i clar cum se vor plati lefurile in ianuarie. Avem o lege noua dar care nu are norme de aplicare. De ce? Pentru PSD si PNL au dat jos guvernul in octombrie si nu a mai avut cine sa se ocupe de norme. Asa ca DRAGI BUGETARI, MULTUMITI LUI GEOANA, ANTONESCU, PSD SI PNL DACA NU O SA PRIMITI LEFURI IN IANUARIE.
Dar sa ma intorc la taxa pe prostanaci. Cel mai afectat ar fi PSD-ul care colcaie de astfel de exemplare. Dupa Geoana, care-i cel mai mare, lista ramane deschisa sa intre cat mai multi. De la Iasi ii putem aminti pe Ratoi si Mocanu. La nivel central trebuie pus in frunte Vanghelie si gasca lui de Bucuresti. In ritmul asta s-ar strange bani buni la buget.
De la liberali trebuie sa-l punem in frunte pe Antonescu care a facut din PNL presul de sters pe picioare al pesedeilor, apoi Orbanul care joaca de rol de buldog desi e un maidanez castrat si plouat si altii pe care va rog sa-i amintiti voi.
De la PDL (daca l-am sustinut pe Basescu nu inseamna ca sunt portocaliu) am s-o pun in frunte pe EBA - ca fata nu-i coapta nici macar pentru maritis, dar se fandoseste pe la Bruxelles. Si aici lista este deschisa.
La PRM nu se poate pune taxa pe prostanac ca n-au asa ceva. Acolo e nebunie curata.
La UDMR nu se aplica pentru ca nu stiu cum se spune pe ungureste la prostanac.
Unul dintre marii guristi de la PSD (adica din cei care stiu sa faca gura mare), Pascu parca ii zice, propunea ieri o taxa pe sex. Pai in cazul asta tot PSD-ul ar trebui sa plateasca cel mai mult ca ne reguleaza de atatia ani de zile. A fost Iliescu si ai lui vreo 10 ani, apoi ne-a regulat Geoana si ai lui in timp ce se tineau de mana cu PNL si cu Tariceanu.

Adevarul este ca eu m-am saturat de Geoana. Nu stiu cum de il mai suporta pesedistii. Individul vorbeste despre buget dar nu pricepe esentialul: bugetul de stat nu se strange asa cum strangea el bugetul de campanie - cate 5000 de euro direct in propriul buzunar. Mai tineti minte filmuletul? Cum de este lasat in continuare sa conduca PSD-ul, dupa ce i-a facut pe toti de rahat? Ca Mircea nu are nici un pic de bun simt, asta e clar, dar ceilalti ce fac? Dorm? Ce-l asteapta pe Geoana? Cimitirul elefantilor. Pardon - al prostanacilor, unde il va astepta pe Antonescu. Acolo nu se mai plateste taxa pe prostanac.

4 comentarii:

georgiana spunea...

imi dai voie sa pun postul asta si la mine pe blog?

Ieseanul suparat spunea...

E OK.
Corect este sa postezi o parte din text si continuarea sa o dai cu link.
Multumesc de intrebare.

Anonim spunea...

Buna, as dori sa te citez si eu intr-un articol in Zile si Nopti in care voi vorbi despre aceasta taxa. Se poate?

Ieseanul suparat spunea...

@ Alina: E ok. Spor la scris.