luni, 11 ianuarie 2010

Ciuhodaru a infipt bisturiul in PSD Iasi

Nu mai este un secret. Deja a anuntat Florin Ghetau: doctorul deputat Ciuhodaru a bagat bisturiul in PSD-ul. Si-a demisia din PSD si spune ca va activa ca independent. Adevarul e ca si in campanie a activat tot ca un independent. Pesedeii nu l-au ajutat cu nimic. Si-a facut singur afise, unele trase la xerox, le-a impartit aproape singur din poarta in poarta, si a castigat lejer un colegiu pentru care se bateau cu spume la gura liberala Camelia Gavrila si seful PDL Iasi, Dan Carlan.
Ciuhodaru le-a dat o lectie politrucilor pesedisti care au facut bataturi la cur stand in parlament ca boii la poarta noua: Mocanu, Dobre si altii care nu-mi vin acuma in minte.
Ciuhodaru a demonstrat ca electoratul nu-i tampit atunci cand merge la vot.
De ce a demisionat? El zice ca nu este sustinut in proiectele sale. Asta se refera in primul rand la Spitalul de urgenta regional. Asa o fi, desi cred ca mai sunt si altele de spus. De exemplu, cine credeti ca ar vrea sa fie sef mare peste viitorul Spital regional de urgente?

2 comentarii:

Marius Pârciu spunea...

O singura observatie: Dobre era liberal in 2008 (cand isi facea Ciuhodaru campanie)

Ieseanul suparat spunea...

@Marius: Dobre era liberal dupa ce obtinuse locul in Parlament pe listele PSD. Nu conteaza in ce partid s-au inscris, la origini toti sunt dupa sufletul lui Ion Iliescu.