marți, 12 ianuarie 2010

Cand apare vaccinul impotriva isteriei?

Treaba asta cu gripa e groasa rau de tot. Eu cred ca dr. Ciuhodaru nu si-a dat demisia din PSD ci a fost dat afara din PSD pentru ca a refuzat sa se vaccineze impotriva gripei porcine. Ca ailalti sau vaccinat.
Pana la urma incep sa apara si pozitii ale politicienilor care se intreaba: cum de a aparut virusul asta si a devenit asa de mortal? In consecinta se cere o ancheta ca sa se vada de unde a aparut isteria asta internationala?

De exemplu, iata un om care gandeste:

"Un expert european în domeniul sănătăţii a declarat că pandemia de gripă porcină este una falsă, menită să crească vânzările companiilor farmaceutice. Wolfgang Wodarg, directorul
departamentului de sănătate din cadrul Consiliului Europei, susţine că toate companiile farmaceutice au avut profituri de milioane de dolari de pe urma virusului AH1N1." se spune pe Antena 1.Iata ce mai circula pe mailuri:


Un reputat neurochirurg ne pune in garda!

Nimeni nu trebuie sa accepte vaccinarea contra gripei porcine … este vorba de unul dintre cele mai periculoase vaccinuri cunoscute vreodata. Contine un adjuvant numit squalena (MF-59). Acest produs poate provoca grave boli auto-imune ca scleroza in placi, artrita reumatoida si lupusul. Este vorba de adjuvantul vaccinal care a fost asociat cu sindromul razboiului din golf ce a cauzat moartea a mai mult de 10.000 soldati si care provoaca o agravare cu 200% a maladiei Lou Ghering (scleroza laterala amiotrofica sau boala lui Charcot (ALS), boala mortala). Virusul H1N1 omoara provocand o “furtuna a citokinelor”, facand sistemul imunitar sa reactioneze intr-o maniera excesiva. Acesta este motivul pt. care omoara persoanele tinere si provoaca o boala mult mai usoara maturilor al caror sistem imunitar este mai putin activ. Acest vaccin este un stimulator puternic al imunitatii ceea ce face virusul capabil de o si mai mare letalitate. Cea mai buna protectie este vitamina D3. Este recomandabila o doza de 5000UI pe zi iar cand boala se face simtita, se va mari doza pana la 15.000UI zilnic. Vitamina D3 moduleaza reactia imuna, reducand riscul reactiilor excesive. Ea stimuleaza corpul sa produca ceea ce se numesc peptide antimicrobiene care pot distruge virusul fara interventia sistemului imunitar. Efectul este proportinal dozei administrate. Cu cat doza de vitamina D3 este mai ridicata, cu atat protectia este mai buna. Uleiul de peste contribuie in mod egal la reducerea unei reactii imune excesive. O lingurita de cafea cu ulei de peste pe zi ar fi suficienta (cel mai bun este uleiul de peste norvegian cu lamaie Carlson). In cazul unor simptome grave luati o lingurita de cafea cu ulei de peste de doua ori pe zi. Diversi antioxidanti pot fi de asemenea utili cum ar fi curcuma, bioflavonoiduil quercetin, extractul de muguri de grepfruit, vitamina C, vitamina E naturala. Un aport multi mineral/vitaminic este de asemenea esential Va rog sa retrimiteti acest mesaj. Oamenii trebuie sa fie avizati cum sa se protejeze. Dr RUSSELL L. BLAYLOCK, M.D. (http://en.wikipedia.org/wiki/Russell_Blaylock)

Sau asta:

"In septembrie, sosit la Bucuresti, Nizan Ajjar, consultant al Ministerului Sanatatii din Franta, spunea: "Vaccinul nu va fi obligatoriu pentru nimeni. De altfel, pana acum nici gripa porcina nu a fost chiar asa de periculoasa: s-a manifestat printr-o febra mai mare si dureri articulare, dar nu putem spune ca a provocat asa de multe decese". Si tot in septembrie, dupa ce majoritatea celor din Vest au refuzat vaccinarea, OMS a luat in calcul distribuirea dozelor spre tarile mai sarace."
Sursa aici.

Sau asta:

Seful Colegiului Medicilor din Romania despre gripa porcina: Acest tam-tam...mi se pare exagerat "Mie mi se pare suspect ca in momentul in care pe criza economica se discuta despre o reducere a cotizatiei catre OMS a aparut pandemia asta. S-ar putea sa respecte regulile stiintifice legate de pandemii. Dar vreau sa spun ca acest tam-tam, in momentul in care ai in toata lumea 124 de decese la persoane care erau vulnerabile, care aveau o patologie preexistenta si ai atatia bolnavi cu alte afectiuni, cu o morbiditate mult mai mare, mi se pare exagerat. Se pot lua masuri si trebuie sa fie luate masuri, nu trebuie sa stam cu bratele incrucisate, dar fara acest tam-tam in care apar secretarul general al OMS, ministrul Sanatatii, fiecare, peste tot cu o asemenea panica - ca vine acest virus", a declarat Vasile Astarastoae, citat de Mediafax.

Parca unii incep sa se trezeasca. Iata ce scrie Bebelusa Oana, dupa moartea colegului Tecuceanu:

Sfarsitul pandemiei pe blogul meu


Paul Tecuceanu: Oficial, decesul fratelui meu nu a fost cauzat de gripa nouă

<

Paul Tecuceanu, fratele actorului Toni Tecuceanu, despre care s-a spus că a murit din cauza gripei noi, atrage atenţia că decesul fratelui său ar putea fi doar un caz de manipulare pentru a face reclamă vaccinului antigripal. Paul Tecuceanu a publicat pe un blog mai multe informaţii despre ultimele zile ale fratelui său şi despre faptul că în actele oficiale nu scrie că Toni a murit din cauza virusului A H1N1.

Medicul Adrian Streinu Cercel susţine însă că în foaia de observaţie era precizată printre cauze şi gripa nouă.

''În foaia de observaţie era trecut gripa A H1N1 complicată cu ... erau mai multe complicaţii, între care ultima, cea care a indus decesul era un infarct circumferenţial care se datorează hipoxiei care se instalase în perioada în care fusese sub ventilaţie mecanică, a declarat Adrian Streinu Cercel, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

>

Penibila explicatie....!!!!

Despre parerea medicului Adrian Streinu Cercel nu mai pomenesc, il auzim deja cu totii de cateva luni de zile. Intr-o zi sper sa fie nevoit sa ne dea niste explicatii.

Sper ca dupa ce se termina cu asta sa apara vaccinul impotriva isteriei. Sa vedem daca primul vaccinat va fi dr. Cercel. Apropo, unde sunt cei 20.000 de morti, adica un scenariu optimist, domnule Cercel?


Un comentariu:

georgiana spunea...

ma gandeam sa postez si eu ceva pe tema asta... cred ca nu-i om lasat de la Dumnezeu care sa nu fi primit zeci de mail'uri legate de gripa porcina! In final, nu mai stii pe cin'sa crezi.
In alta ordine de idei, mi-am mutat blogul pe: www.georgiana75.wordpress.com
Spor la toate!
PS nu uita sa te speli pe maini de o suta de ori pe zi :)