joi, 10 decembrie 2009

Intoxicare de rahat pe filiera pesedista

Baietii astia din PSD sunt nu numai jalnici si penibili ci parca au devenit toti prosti ca noaptea de duminica spre luni. Ieri-alaltaieri, un vangheliot de Bucuresti, parca, lansa din strafundul gandirii lui Geoana urmatoarea ipoteza: "Daca alegerile nu sunt validate pana pe 21 decembrie, cand expira mandatul lui Basescu, atunci de pe 22 decembrie Mircica prostulica ii ia locul deoarece e presedintele Senatului". Iar ipoteza circula aiurea prin diferite medii si se fac valuri, desi ideea este de un cretinism rar intalnit. O intoxicare de tot rahatul lansata de parlamentarii PSD la fel de prosti ca Geoana, singurii care mai au obrazul gros si mai apar pe la tot felul de televiziuni ca sa scuipe o natie intreaga cu flegmele lor puturoase.
Regret ca trebuie sa scriu lucrurile astea, deoarece sunt si oameni inteligenti in PSD care au inteles exact cum sta treaba.
Revin la intoxicarea de rahat a vangheliotilor care vad cum le fuge ciolanul de sub nas. Ce spune Constitutia Romaniei Capitolul II, articolul 83 - Durata mandatului, aliniatul 2
(2) Preşedintele României îşi exercită mandatul până la depunerea jurământului de Preşedintele nou ales.

Punct. Fara comentarii. Mircea, mergi la Vantu si te relaxeaza.

Niciun comentariu: