sâmbătă, 12 decembrie 2009

Cei care au fraudat mai mult se dau de gol

Dupa ce s-a inceput verificarea voturilor declarate nule, Irealitatea TV sta cu ochii geoana pe bec. Aseara la ora 23,00 se constatase ca Basescu avea 146 de voturi anulate iar Geoana 112. Cum s-ar zice: cei care au fraudat mai mult se dau de gol.
Ca sa nu mai spun ca Basescu risca sa-l bata pe Geoana si daca s-ar numara doar voturile nule.
Adevarul e ca Geoana ar fi pierdut alegerile chiar daca ar fi candidat de unul singur. In schimb ar fi castigat Vanghelie, Dragnea, Voicu, Hrebenciuc etc etc.
Tineti minte patania cu tipul din Voinesti care a castigat alegerile de primar desi murise in dimineata zilei in care se vota? Cam asa ar pati si Geoana. Basescu, chiar de-ar fi mort, tot ar castiga alegerile in fata lui Geoana.

4 comentarii:

Agentu' 004 spunea...

Lasand la o parte "calitatile" lui Mircea Geoana, e logic sa aiba Basescu mai multe voturi valabile printre cele nule. In situatiile "litigioase" au decis comisiile din sectiile de vot, unde majoritari erau tocmai sustinatorii lui Geoana.

Ieseanul suparat spunea...

Corect. Exact asta incercam sa spun si eu.

cezara spunea...

Salut,

Am placerea sa te anunt ca am lansat un forum destinat locuitorilor orasului Iasi. Forumul este realizat sub forma unui ghid informativ cu sectiuni de discutii care sa acopere toate zonele interesante pentru ieseni.

Propunerea mea este de a promova atat blogul tau in cadrul forumului cat si forumul in cadrul blogului, un parteneriat din care consider ca are toata lumea de castigat.

In cazul in care esti interesat, adresa forumului este http://www.iasiforum.ro/
Pentru mai multe detalii: ana@leadsystems.ro

Numai bine,
Ana.

Ieseanul suparat spunea...

@cezara : E OK. Am pus un link. Vezi pe coloana din dreapta.