joi, 3 decembrie 2009

Cine ii va mai dicta lui Geoana ce sa faca?

Dupa vizitele privatre secrete facute la Moscova, iata ca Mircea Geoana mai serveste o vizita privata si ultrasecreta, in miez de noapte, la domiciliul lui Sorin Ovidiu Vantu. Care va sa zica, presedintele celui mai important partid din Romania, PSD, si aproape viitor presedinte al tarii, face drepti atunci cand il suna SOV si apoi in pas alergator merge la ordinele acestuia.
Cine se mai indoia de aceasta, a aprimit ieri dovada. O dovada mult mai buna decat celebrul filmulet masluit de oamenii lui Patriciu.
Potrivit hotnews, oamenii din staff-ul lui Geoana, intrebati de vizita nocturna a acestuia au spus raspicat ca asa ceva nu se poate.
Liviu Dragnea : "Nu cred ca a avut-o, nu a avut cand. N-are nici o relevanta. Nu cred ca s-a intalnit cu el, nu cred. Era destul de obosit dupa toata campania. Eu sunt convins ca n-a fost, pentru ca nu putea sa se intalneasca cu nimeni ca nu avea cand. Dupa emisiunea de la Antena 3 trebuia sa mearga acasa ca era obosit, dupa atatea zile de campanie. Nu cred. Nu-l intreb nimic pe Geoana pentru ca vreau sa fie linistit inainte de dezbaterea din seara asta.

Cozmin Gusa: "A ajuns pe la orele 20:00 in Bucuresti de la Iasi si s-a dus direct la Gadea. Din punctul meu de vedere, era cvasi-imposibil".

Ce spune Geoana, intr-un final, exasperat ca nu se astepta sa fie deconspirat: "Am avut aseară o întâlnire cu domnul Vântu, aşa cum aţi avut dumneavoastră zeci de întâlniri cu acest domn în anii în care eraţi apropiaţi", a replicat, într-un final, liderul social-democrat. El a explicat că Vântu l-a sunat în urma interviului pe care liderul PSD l-a acordat Gazetei Sporturilor, în care a spus că omul de afaceri este malefic şi turbulent.

Pana la urma, SOV, incercand sa dreaga busuiocul, a recunoscut ca s-a vazut cu Geoana miercuri noaptea: "A venit la mine cu o zi înainte de dezbaterea finală, asta este adevărat. A venit să se relaxeze, am pălăvrăgit o grămadă. Era încordat şi am încercat să-i creez o stare de relaxare".
Ca sa vezi, in loc sa mearga acasa sa faca nani, viitorul presedinte merge la Vantu sa se relaxeze la miezul noptii.


In fine, asta s-a intamplat cu Vantu. In schimb iata cum a ajuns Geoana la Moscova, pentru o intalnire privata, secreta. O spune primarul Nichita pe Realitatea tv, ca el l-a sfauit sa faca aceste vizite; "Potrivit lui Nichita, întâlnirile au avut şi un scop electoral, în sensul că Mircea Geoană, în calitate de posibil viitor preşedinte al României, trebuia să ştie în ce relaţii se află cu ţări precum Rusia, Statele Unite, Ucraina sau Moldova. "
Concluzia? Cine este Geoana? Cine va fi urmatorul care ii va dicta ce sa faca?
O fi acesta presedintele de care are nevoie Romania?

Cat despre exploatarea resurselor din platoul continental, iata ce a spus Geoana:
" România trebuie să aibă o relaţie bună cu Ucraina, care să meargă inclusiv până la exploatarea în comun a resurselor din platoul continental" în timp ce Băsescu a apreciat că e problema României să valorifice sută la sută aceste rezerve.
Acum pot fi explicate anumite vizite secrete si private? Cum s-ar zice, hai sa-i invitam pe ucraineni sa secere in tarlaua noastra.

Niciun comentariu: