vineri, 27 noiembrie 2009

Biroul oval si cei 80 de milioane de romani


Mircea Geoana scrie carti. Apoi le lanseaza. Din pacate mai si spune cate ceva. Evident e vorba despre prostii. Iliescu si pesedistii stiu "de ce". Zilele trecute liderul PSD a spus la lansarea ultimei sale carti cateva intamplari petrecute la Casa Alba in momentul in care si-a prezentat scrisorile de acreditare ca ambasador. Printre altele : "...Alexandru, baiatul nostru care fara nici un fel de ezitare, romanii sunt extrem de adaptabili, ia pur si simplu de pe biroul oval, biroul presedintelui american, un bastonas din Zair si nu mai vrea sa ii mai dea drumul", a povestit Mircea Geoana.

Mircea, mai bine citesti discursurile de pe hartii, ca altfel spui numai prostii.

Priveste in fotografia de mai jos cum arata biroul presedintelui american. Camera e ovala, dar mobila numita "birou" are o forma de paralelipiped. Ma intreb cum de l-ai vazut pe Alex ca lua "de pe biroul oval" un bastonas din Zair? E adevarat ca orice mobila poate capata contururi ovale dupa ce iti faci un tratament cu whisky.


sursa foto: Wikipedia

Am scis acest post ieri, dar n-am vrut sa-l activez. Ma gandeam ca... deh... de emotie omul mai face si greseli... asa cum facem si noi cand scriem la repezeala. Dar iata ca astazi, la Strehaia, Mircica mai puncteaza o gogomanie: “Ca presedinte, impreuna cu guvernul pe care am sa-l instalez pana de Craciun, vom da agriculturii locul de forta in economia romaneasca, pentru ca stim sa facem agricultura, stim sa dam de mancare la 80 de milioane de romani”

Poate o fi avand dreptate si in viitorul apropiat Geoana s-a gandit sa aduca vreo 60 de milioane de chinezi care sa faca din agricultura forta economiei romanesti. Doar nu degeaba se vorbeste despre chinezii care carau pamant cu rucsacul ca sa faca agricultura in zonele stancoase.

Oricum, daca din cei 80 de milioane de romani, macar 30 la suta il voteaza pe Geoana inseamna ca Mircica va ajunge primul presedinte din istoria lumii care va obtine 24 de milioane de voturi de la un popor care numara undeva la vreo 21,5 milioane de locuitori. Abia asta e o fraudare demna de seful unui partid care se lauda cu lideri cum ar fi Marean Vanghelie.

Niciun comentariu: