vineri, 27 noiembrie 2009

Dovada trucajului facut pe filmuletul cu pumnul

Iata si dovada trucajului facut pe filmul prezentat de cei de la Gardianul: http://calinionescu1.wordpress.com/

Cititi ca e foarte interesant. Cum naiba de apare un flash DOAR pe fata copilului in momentul in care "ar fi fost lovit"?

Culmea, femeia care era de fata spune clar: copilul nu a fost lovit. Hai sa mai vedem uin filmulet care e de o calitate mai buna si unde se vede mult mai clar reactia copilului dupa "lovitura".

Sobi Cseh, despre filmul în care Băsescu loveşte un copil: E un trucaj ordinar
Iata si explicatia unui specialist:Iata ce spune cineva pe un forum:
"l-am auzit pe copil la realitatea fm intr-o inregistrare preluata de la otv. a povestit si faza cu scena si cu “iliescu si basescu nu sunt buni”. a mai zis ca l-a atins cu degetele in sensul “pleaca, ma, de aici”. de aici incolo incepe trucajul. pe imagini reale in care mana lui basescu il atinge usor pe copil, au trucat sa para un pumn violent. doamna disperata declara ca nu a fost vorba de un pumn dat copilului, domnul cu ochelari din spatele copilului declara ca n-a fost pumn. numai patriciu (plagiatorul) si sandru (centurista) declara ca fost pumn dar nu aveau cum sa vada faza din spatele scenei. penibil. iar basescu era informat cu o seara inainte ca vin imaginile alea, avea timp sa-si compuna apararea. dar e de mai mare efect daca i-a lasat pe moguli sa se faca de ras si sa-si piarda credibilitatea mai rau, inainte sa dezminta. nu se leaga faptele. patriciu vazuse un pumn in plex si unul in figura dar nu putea sa povesteasca despre asta pentru ca nu avea probe. asa corect il stiti pe patriciu?"

Iata ce scrie Deutsche Welle:

"Mai periculoase decat discreditarea evidenta a presedintelui sunt implicatiile penale, morale si politice ale acestei foarte probabile tentative de manipulare", subliniaza Deutsche Welle.Chiar asa, hai sa facem un mic sondaj:
Cine a dat filmuletul celor de la Gardianul?
Dinu Patriciu
Sorin Rosca Stanescu
Sorin Ovidiu Vantu
Ion Iliescu
Mircea Geoana
Elena Udrea
Crin Antonescu
pollcode.com free polls

Niciun comentariu: