vineri, 27 noiembrie 2009

Cati bani o fi luat matusa indignata a baiatului batut in public de Basescu?

Cati bani credeti ca a luat recent descoperita si indignata matusa a celebrului baiat, despre care se pretinde ca a fost umplut de sange de pumnii lui Basescu? E foarte frumos cand descoperi o matusa indignata, dupa 5 ani in care a tacut chitic, dar si-a amintit peste noapte ce s-a intamplat acum cinci ani.
Multi dintre voi ati fost cel putin la un miting al vreunui politician. Cati va mai amintiti amanunte?
Cine credeti ca a convins-o pe matusa indignata (matusa care nu stiu daca era majora in 2004) sa intre in scena? Patriciu, Vantu, Voiculescu, SRS? Iata, campania avea nevoie de o mahalagioaica din Ploiesti. Parca nu ne erau de ajuns mahalagioaicele din politica.
Am auzit in dupa-amiaza asta un argument aberant al Corinei Dragotescu: "Chiar va inchipuiti ca Traian Basescu n-a lovit pe nimeni la viata lui?" Inseamna ca disperarea e mare, daca cei care sunt considerati formatori de opinii ajung sa spuna asa ceva.

Un alt mare ANAL-ist sustine sus si tare ca nu se pune problema respectarii drepturilor copilului: este vorba de CTP!!!!!!!!!!

Hai ca o sa analizam si cine sunt cei mai virulenti ziaristi la adresa lui Basescu. Poate o sa gasim si explicatia: de ce?

Am sa ma refer deocamdata la CTP, Ursu si Dragotescu plus Bogdan Chireac supranumit "pielea p...lii".
Cei patru au trait foarte bine pe vremea cand erau la Adevarul iar ziarul era alimentat constant din publicitatea platita de guvernul Adrian Nastase. Se vorbeste ca aveau lefuri de mii de euro. Caderea guvernului Nastase a dus si la inchiderea robinetului cu bani. Plus procesul privind mostenirea lui Andrei Iucinu, totul a dus la caderea ziarului. Fara bani de la guvernul roman, bani platiti din taxele si impozitele noastre, cei patru au decis sa paraseasca corabia si impreuna cu Dinescu au infiintat ziarul Gandul. Au sperat ca vor reusi sa duca aceeasi politica, dar din pacate nu le-a mers. In consecinta au fost nevoiti sa vanda ziarul si sa se angajeze la cei dispusi sa plateasca pentru a avea niste slugoi. Nu spun nici o noutate aici, dar e sigur ca si-au pus esecul pe seama lui Basescu. Ca daca ajungea Nastase presedinte.... Si nu cred ca e vreo coincidenta ca se intalnesc toti la Realitatea tv. Mai sunt o gramada de spus...
Gata, ca e obositor sa scrii despre asemenea specimene. Pacat ca unii dintre ei au uitat ca Dumnezeu nu bate cu ciomagul.
Cititi aici o biografie interesanta a CTP-ului.

Niciun comentariu: