sâmbătă, 1 martie 2008

Si politistii incalca regulile

Daca tot am vorbit pana acum de soferii indisciplinati, hai sa aruncam o privire si in ograda oamenilor legii. Iar dovezile nu lipsesc.
De exemplu, mai prin primavara, jurnalistii de la postul TeleM l-au suprins pe soferul sefuluiPolitiei Rutiere cum a incalcat de mai multe ori toate regulile de circulatie pentru a-si preluaseful din fata Prefecturii. Mai precis, jurnalistii de la TeleM au filmat (dovada esteincontestabila) cum Loganul de la Rutiera, venind dinspre Palatul Culturii, in dreptul Prefecturiia virat brusc peste doua linii continue, a oprit pe contrasens langa indicatorul oprirea interzisa,sefii au urcat, si apoi soferul a virat iar dreapta, in plina intersectie, iar a calcat linia continua,intrand pe contrasens, si s-a indreaptat spre semaforul de la Palat. Ati inteles filmul, daca nu il puteti admira pe site-ul telem.
Hai sa-i vedem si echipajul de pe MAI 14809 cum vireaza dreapta pe Cuza Voda, desi manevra este interzisa.


Sau un exemplu care arata ca bancurile cu politisti sunt adevarate:



Iar in final priviti pe blogul lui Marius Butuc un filmulet facut pe 29 februarie pe Copou.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Tele M sucks.

Anonim spunea...

Ciobanul ajuns politist, tot cioban ramane.

Anonim spunea...

Lol, ce titlu !? Astia le incalca de mult mai multe ori mai mult si mai grav ca noi. Nu toti, bineinteles.

Anonim spunea...

buna ziua. am si eu niste poze cu niste masini parcate aiurea in iasi precum si povestea aferenta. credeti ca ati putea sa o parcurgeti si eventual sa faceti link la ea, ca sa afle mai multa lume? va multumesc. nu doresc sa fac reclama la blogul acela. daca doriti sa preluati pozele, e ok, doar sa mentionati sursa. bravo pt ce faceti!

Ieseanul suparat spunea...

OK. Se rezolva. Adaug un link pagina cu pozele. Multumesc pentru sesizare.

Ieseanul suparat spunea...

Pt dxn:
Am adaugat linkul la finalul textului - Expozitie auto pe spatiul verde (vezi mai jos)

Anonim spunea...

Parcarea de pe strada garii de ieri este interzisa. Nimeni nu a spus din ce motiv si alternative... Banuiesc totusi ca vor venii cu lucrarile la sina de tramvai. Dar nu se gandesc deloc unde vom parca eu si vecinii mei.. Poate la prefectura sau in curtea consiliului local. Aici nici pe trotuar nu se poate din cauza gardurilor...

DXN spunea...

hei, cum mai merge treaba prin Romania? au rezolvat problema parcarilor in Iasi? eu nu apuc sa las masina 2 minute parcata aiurea in Toronto, ca ma si amendeaza. cum e acolo?