vineri, 29 februarie 2008

Expozitie auto pe spatiul verde


Priviti masinile din imaginea de mai sus. Erau parcate, zilele trecute, direct pe spatiul verde, in intersectia de la Bucegi, dupa numele unei cofetarii si a unui restaurant care se aflau candva pe coltul respectiv. Acum este o banca. Dar sa nu credeti ca masinile parcate cu nesimtire pe spatiul verde sunt ale bancii. Multe dintre ele au pe placuta de inmatriculare literele TER. Cam in genul acesta.

Bineinteles ca politistii cand trec prin zona, ori privesc in alta parte, ori merg pe trotuarul celalalt. Se spune ca omul de la TER ar fi un apropiat al unui viceprimar cu centura.
Pana la urma fiecare parcheaza dupa posibilitati. Unul cica a parcat escavatoare in spatele Palatului Culturii pentru ca este un apropiat al primarului... care inca mai este.
Later edit
Iata un alt blog care sesizeaza haosul de pe strazile si trotuarele din Iasi.
Autorul s-a prezentat si la politie cu pozele iar cei de acolo, dupa cum bine stim, s-au facut ca ploua.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Domnule toate aceste masini parcate cu tupeu, ilegal, sunt ale unor oameni cu bani ce apartin procentului de 10% din romani. Oamenii cu bani din RO postdecembrista au devenit bogati, in mare parte, la limita legii sau incalcind legea. De altfel masina este in RO un obiect de LUX, o statistica spunind ca doar 1 roman din 20 are auto. Deci bogatii cu auto sunt pe cai mari, pietonii sunt romani second hand (fara auto), un fel de vietuitoare deranjante, Politia se poate cumpara imediat. Urmarea e masini pe trotuare. De studiat si cazul studentilor din care probabil 2/3 sunt copii de bogatasi. Ii vad linga Universitate cum isi urca SUVanurile pe trotuar, fara greturi. In RO este plutocratia perfecta. Romania e a Lor.

Anonim spunea...

Asta se intampla cand escrocii se cred mai presus decat parcarea. Agentie de ratati.

Anonim spunea...

buna ziua. am si eu niste poze cu niste masini parcate aiurea in iasi precum si povestea aferenta. credeti ca ati putea sa o parcurgeti si eventual sa faceti link la ea, ca sa afle mai multa lume? va multumesc. nu doresc sa fac reclama la blogul acela. daca doriti sa preluati pozele, e ok, doar sa mentionati sursa. bravo pt ce faceti!

Anonim spunea...

Brilliant site, I had not noticed orasuliasi.blogspot.com before during my searches!
Keep up the great work!

Anonim spunea...

I am regular visitor, how are you everybody? This post posted
at this web page is actually good.

Here is my website ... low carb soups

Anonim spunea...

If some one wishes to be updated with newest technologies afterward
he must be go to see this web site and be up to date all the time.


my weblog; glutenfrei
my web site > glutenfreie Lebensform