duminică, 2 martie 2008

O groapa de week-end



O groapa de week-end. Asta am descoperit ieri pe strada Costache Negri, imediat cum incepe gardul Liceului "V. Alecsandri". Vineri nu era acolo. Asta inseamna ca au facut-o sambata de dimineata, cand se stie ca e zi scurta de lucru, deci oricum nu ar fi rezolvat problema aparuta. Asa ca vor lasa groapa asta cel putin 2 zile, pana luni. Ca sa nu mai spun ca nu e nici macar semnalizata. Iar asta se intampla in buricul targului, la 200 de metri de Primarie. De fapt, cred ca putea sa fie si in poarta Primariei. Cui ii pasa de o groapa, cand mai sunt atatea altele. Iar daca cineva cade in ea, n-are decat, "sa fie sanatos" ca sa ajunga macar pana la spital. Nu-i asa domnule primar Nichita? E plina Primaria de angajati care se dau inspectori dar nimeni nu-i in stare sa-i puna la punct de magarii care lasa astfel de lucrari in mijlocul drumului.
Iar ca variatie, va recomand un Jeep "de neam prost" parcat in mijlocul unei intersectii, in Tatarasi, pe blogul lui Andi. Pe asta nu-l vede Politia, desi Sectia 4 e la vreo 150 de metri distanta. Curcanii au orbul gainilor.
De asemenea, Catalin Raileanu, ne povesteste pe blogul lui despre un semafor care provoaca poluare fonica.

Later edit

Duminica, 2 martie, la pranz groapa era "semnalizata" cu doua benzi galbene, atat la un capat de trotuar cat si la celalalt. Ma intreb cine s-a deranjat duminica pentru atata lucru?

3 comentarii:

Anonim spunea...

Una din bortele din buricul targului, link catre harta.

Paul spunea...

http://paulsava.blogspot.com/2008/03/
mulumiri.html

Ella spunea...

Tu comparat cu Vis Urat chiar ai in blog interesant....cunosc Iasi-ul.....mda groapa e penibila!
Macar tu tineo tot asa cu blog-ul!