luni, 3 martie 2008

De cand s-a mutat Politia pe Cuza Voda?


Ca sa revin la politisti, am primit pe mail o noua dovada ca ei sunt mai presus de lege. Dupa cum spune autorul fotografiei, duminica, pe la 12.00, echipajul din imagine, cu masina inmatriculata B 51 WVT, se afla pe strada Cuza Voda. O sa spuneti ca nu-i nici o incalcare a regulilor. Asa o fi, doar daca sediul Politiei s-a mutat pe Cuza Voda sau daca Posta si-a cumparat masini de politie. Intre Filarmonica si Piata Unirii, pe traseul respectiv nu pot intra decat masinile postei sau ale celor care stau in zona. Iata in fotografia a doua ce indica semnele de circulatie montate.


Despre autoturismul din spatele echipajului de Politie n-am ce sa spun. Poate este al unui locatar din zona.

Iata cum in doua zile am prezentat doua dovezi in ce priveste sfidarea de care dau dovada oamenii legii. Un filmulet aici si o fotografie mai sus. Pe aceeasi strada. Ce credeti ca o sa faca seful politistilor, comisarul sef Liviu Zanfirescu in acest caz? O sa faca un mare NIMIC. Cel mult o sa paseze chestiunea la seful de la circulatie, pe nume Frunza. Care o sa faca.... dar hai sa nu mai pierdem vremea

4 comentarii:

Anonim spunea...

Str. Cuza Voda

Anonim spunea...

probabil politia va justifica prin faptul ca erau la o interventie. in caz de interventie, politia are voie sa intre si pe interzis.

Anonim spunea...

Cred ca aveau o interventie la Posta.

Anonim spunea...

5 tuneluri pe sub intersectii, articol din Ziarul de Iasi.

1) Posibil pasaj intre Bd. Independentei si Str. Elena Doamna

2) Posibil pasaj intre Bd. Independentei si Str. Pacurari

3) Posibil pasaj pe Splai Bahlui spre Podul De Piatra,

- intrare pasaj 1


- intrare pasaj 2


4)Posibil pasaj intre Bd. Tutora si statie tramvai PNL Podu Ros